Günaydın ve İyi Geceler De

veronikaolmekistiyor

Uzaklaştırıldı
Günaydınlar.

Depremde yakalanmış arkadaşa (@velevki) büyük geçmiş olsun. 🙏🙏

Hatay'da depreme anne babam, ablam ve eniştem hep birlikte yakalandılar. Ve o günden beri süreci yakından görme durumum oldu. Herkes ilk müdahalelerin yapıldığını, yardımların ulaştığını söylerken, bunların gerçekle alakası olmadığını çok iyi biliyordum. Benim bu karşı çıkışımı siyaseten yaptığımı düşündüler. Şimdi bile gitseler Antakya'ya, Defne'ye veya Samandağ'a , vahim olan tabloyu görürler.

İnşallah Hatay'da gün aydın olur, eski o muhteşem haline döner.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Günaydınlar.

Depremde yakalanmış arkadaşa (@velevki) büyük geçmiş olsun. 🙏🙏

Hatay'da depreme anne babam, ablam ve eniştem hep birlikte yakalandılar. Ve o günden beri süreci yakından görme durumum oldu. Herkes ilk müdahalelerin yapıldığını, yardımların ulaştığını söylerken, bunların gerçekle alakası olmadığını çok iyi biliyordum. Benim bu karşı çıkışımı siyaseten yaptığımı düşündüler. Şimdi bile gitseler Antakya'ya, Defne'ye veya Samandağ'a , vahim olan tabloyu görürler.

İnşallah Hatay'da gün aydın olur, eski o muhteşem haline döner.

Geçmiş olsun @birgözlüklüadam ne desek bir teselli değil fakat afetin mağdurlari bile durumlarının çok iyi olduğunu söylediği halde aklı olan kişi zaten durumun vehametini anlayabiliyor

Allah bir daha yaşatmasın 😔
Dilerim tez zamanda yaralar sarilir üstelik islam alemi için kutsal bir ay geldi havalar hala ısınmış sayılmaz :/ ahh ne desek bu acıyı karşilamıyor

Üst Alt