Tamam.Grsrz.Bunu yazarken 40 msj attın
Söyleme umrumda değil….
Tamam.Grsrz.Bunu yazarken 40 msj attın
Söyleme umrumda değil….
Iyi geceler Biggiem.:////////////////
Sana söylemicem ki daha ne izlediğimiIyi geceler Biggiem.
Zeyno istersen diger filmlerin de spoilerini vereyim.
Sana söylemicem ki daha ne izlediğimi

iyi geceler canımIyi geceler Biggiem.
Zeyno istersen diger filmlerin de spoilerini vereyim.
Ben gerildim ya gerizekalı adamSana söylemicem ki daha ne izlediğimi
Yani bir şeylerin ters gittiğini anladığı halde çok uzun süre devam ettirdiEvet
IZledim ama sonuna kadar.
Kizin hayatini mahvetti cocuk.
Bencil.
Ben gerildim ya gerizekalı adam
Romantizmle korkuyu bir arada işlemeleri ve filmin konusunun çok değişik olması keyifliydi
Kızda problem olduğunu gördüğü halde kendi sevgisi yüzünden birşey yokmuş gibi davranması 🥲
Hep aynı lanetli ev olayından bıktık
Orda şok oldum ve kıza üzüldüm b** yoluna öldüBen arabada kızım kafasını dağıttığı yerde gerildim sadece,onun dışında kız çok komikti.
Oyunculuğu müthişti,erkeler yine bildiğimiz gibi işte,filmde de 😁
Sana söylemicem ki daha ne izlediğimi
Konusturma yetenegimi hafife aliyorsun.
Olsun.Sana serbest.
Film izlerken konuşmazmışsın, öyle duydum ondan….Film izlemek istiyor benimle simdi de.
Jssjsbskkydk
Seni oldugun gibi seviyorum.

Ne kadar korku mesela nunu 😁Seni Öldürecekler
They Will Kill You
Ekli dosyayı görüntüle 19938
@Zeynep
@Süreyya
Çok değişik bir korku filmiydi benim için izlemenizi öneririm ama vahşet var korku komedi çok severim yapmışlar başarılı 😱
Seni yakacaklar benim yerimeeeee.Seni Öldürecekler
They Will Kill You
Ekli dosyayı görüntüle 19938
@Zeynep
@Süreyya
Çok değişik bir korku filmiydi benim için izlemenizi öneririm ama vahşet var korku komedi çok severim yapmışlar başarılı 😱
korku komedi bu korkmaz ya sarışın kadına yarıldım ldkmfgdklfSeni yakacaklar benim yerimeeeee.
Seni Allah bile afetmeyecek (haşa)
Cagristirdi Nunum.
Tamam aldim listeme.
Zeyno korkar,bos ver.
ben de korkuyorum. pek korku filmi izleyemem bu nedenden. ama seninle birlikte izlerim, birlikte korkarızKorkuyorum ne var…
Korkar korkarkorku komedi bu korkmaz ya sarışın kadına yarıldım ldkmfgdklf
İzlemek sıkıntı değil bigim sonrası sıkıntı akskflfkben de korkuyorum. pek korku filmi izleyemem bu nedenden. ama seninle birlikte izlerim, birlikte korkarız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.