Zürafayı unuttuk fırında durZürafayi da al yanina
Cin Ali gibisin ndndnsnsmfmfgZürafayı unuttuk fırında dur
Actim..kocamı tehdit ediyorum filmdeki gibi spoiler oluyor ama izleyince anlayacaksınız özellikle saksılı bi sahne var orda ayarlarım fena bozuldu![]()
https://www.primevideo.com/detail/0TXBHWAAUUKB284I37FWQ3SGW5?ref_=atv_dp_share_cu_rAmazon prime film önerisi alırım bi dal
Imdb 5 diyo
öner dedin önerdim ^^
korku seviyor musun ki tür söylemedintmm açıyorum
naptın nettin uyudun mu yoksa izlerkenCx izlememisim.
Tamam.
Tesekkürler <3
Nunu az önce yazdı,koltukta uyumuşum dedi 🤣naptın nettin uyudun mu yoksa izlerken![]()
manyak oldu kız ya garibimNunu az önce yazdı,koltukta uyumuşum dedi 🤣
Ben izliyorum, kız çok komik sonrasında ne olacak bilmiyorum, kapıyı bantladığı kısımdayım.
Evetnaptın nettin uyudun mu yoksa izlerken![]()
Teşekkür ederim filmin bitmesine 20 dk kalmışken sonunu söylediğin için…..Evet
IZledim ama sonuna kadar.
Kizin hayatini mahvetti cocuk.
Bencil.
Hic konusmayacagim artik.Teşekkür ederim filmin bitmesine 20 dk kalmışken sonunu söylediğin için…..
Bunu yazarken 40 msj attınHic konusmayacagim artik.
Plakalari da söylemeyeceğim.
Bigim filmi izle değişik bi konusu var güzeldi,gerilmedim çok güldüm ben.
:////////////////Bigim filmi izle değişik bi konusu var güzeldi,gerilmedim çok güldüm ben.
Süriye de izleyeceğin filmleri söyleme
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.