yeni parti

Psinoza

Altın Üye
doğrusu hem ismiyle hem logosuyla çokta bir şeye hitap etmeyen ama zaruriyetten doğmuş alel aceleye getirilmiş bir özgür özel ve yol arkadaşlarının partisi. yeni partisi...

epeydir anketlerde önde seyreden chp'ye eski başkanının kayyum atanmasıyla (ilk kayyum gürsel tekinden sonra bkz; ist. il başkanlığı) içeriden bir parçalanma yaratmış oldu..

neyse konumuz bu değil... konumuz insanın, yaşadığı gezegenle paylaştığı tarih dilimine dair iddia ettiği ve kendini de kattığı her söz, kolayca yanlışlanabildiği gibi samimiyetsiz olduğu üzere...

el özet, bir cümle; bugün, recep tayyip erdoğanla ilgili ne desem boş ama 3 yüz küsur yıl önce doğmuş newtonla ilgili ne desem (quantuma rağmen) dikkate alınmalı diye düşünüyorum.

düşünsenize, bir yanda rte, bir yanda newton.

bir tarafta da devlet bahçeli...

yüzyılınızdan çıkın, çıkalım, çıkayım artık.

güncel temennim; yeni parti hayırlı olsun.

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Yeni bir parti kuruyorsun, farklı bir yol haritası izlemen gerek, biraz daha sert muhalefet yapıp hatta daha sert sol tarafta durman gerekirken, hiçbir şey ifade etmeyen basit bir parti ismi, sıradan bir logo ile işe giriyorsun.. birazcık vizyon kardeşim.. biraz sola kayın, devrimci yol haritası çizin..
Özgür Özel başa geldiğinden beri çok yıpratıldı, buna rağmen süreci güzel yönetti, mevcut alternatifler içerisinde iyi sayılacak bir lider, tüm bunlara rağmen parti içindeki kaos ve satılık kişileri ayıklamak zaman alacak.
Tüm bu olanların ışığında nefret ediyor olsam da bir tebrik hak ediyor AKP tarafı, bir şekilde çürük elmaları buluyor, tam güç dengeleri değişmişken kendi tarafına çekiyor ve durumu eşitliyor, ve devletin diğer imkanlarını kullanarak da yıllardır iktidarı elinde tutuyor, bu da bir başarı..
Yeni yolunda başarılar diliyorum Özgür Özel ve ekibine, kişisel olarak desteğimi görecekler.

Psinoza

Altın Üye
Yeni bir parti kuruyorsun, farklı bir yol haritası izlemen gerek, biraz daha sert muhalefet yapıp hatta daha sert sol tarafta durman gerekirken, hiçbir şey ifade etmeyen basit bir parti ismi, sıradan bir logo ile işe giriyorsun.. birazcık vizyon kardeşim.. biraz sola kayın, devrimci yol haritası çizin..
Özgür Özel başa geldiğinden beri çok yıpratıldı, buna rağmen süreci güzel yönetti, mevcut alternatifler içerisinde iyi sayılacak bir lider, tüm bunlara rağmen parti içindeki kaos ve satılık kişileri ayıklamak zaman alacak.
Tüm bu olanların ışığında nefret ediyor olsam da bir tebrik hak ediyor AKP tarafı, bir şekilde çürük elmaları buluyor, tam güç dengeleri değişmişken kendi tarafına çekiyor ve durumu eşitliyor, ve devletin diğer imkanlarını kullanarak da yıllardır iktidarı elinde tutuyor, bu da bir başarı..
Yeni yolunda başarılar diliyorum Özgür Özel ve ekibine, kişisel olarak desteğimi görecekler.
kişisel olarak nasıl bir desteğini görecekler lan...
ellerinde seks kasedin mi var?

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
kişisel olarak nasıl bir desteğini görecekler lan...
ellerinde seks kasedin mi var?
İpimle kuşağım, sikimle taşağım diye bir söz var.. yani başka hiçbir şeyim yok, alamazlar anlamında.
Benim de bir oyum var, onu veririm sadece.
Sahada bir mücadele ya da parti için çalışma yapmam.
Kürtler benden kırmızı kart yedi, o yüzden diğer sol partiler yerine bunlara veririm bir oyumu.
Hepsi bu dostum.

Psinoza

Altın Üye
İpimle kuşağım, sikimle taşağım diye bir söz var.. yani başka hiçbir şeyim yok, alamazlar anlamında.
Benim de bir oyum var, onu veririm sadece.
Sahada bir mücadele ya da parti için çalışma yapmam.
Kürtler benden kırmızı kart yedi, o yüzden diğer sol partiler yerine bunlara veririm bir oyumu.
Hepsi bu dostum.
HOAcBgSXIAEN6Bg.jpg

• Sırıt
Tepkiler: Aze

angie

Gümüş Üye
İsim çok yaratıcı. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez bu ismi bulmak.
Yahu bir tane insan bu isim ne falan da mı demedi… fjfjjfj

Egalite

Gümüş Üye
Türkiye de aktif siyaset hayatıma son verdim
İsterseler Adnan Menderes’i kaldırıp getirsinler
Hiç umrumda değil

Garga

Altın Üye
Mesih gelse yine erdoğan liderliği devam edecek çünkü partilere bakıyosun daha kendi aralarında birlik değiller ülkeyi yönetecek vasıf yok... Ekrem de bitti gitti adamı yediler mansur desen sıradan vatadaş gibi şamar oğlanı yaptılar.. Akp kurumsal şirket gibi alacak beyler oy versende alacak vermesende alacak akp nin amortisi bile kazanıyor

Üst Alt