O değil@Fluffy ye aşık mı oldun okların ile oynarken kendine mi batırdın? Doğru söyle bak
O değil@Fluffy ye aşık mı oldun okların ile oynarken kendine mi batırdın? Doğru söyle bak
@Eros un aşık olduğu dünyalık sevdalısı kız böyle bonkör bulamazsın kaçırma :)O değil
Aşk her şeyi yaptırır dostum. Etimle kemiğimle aşık oluyorum@Eros un aşık olduğu dünyalık sevdalısı kız böyle bonkör bulamazsın kaçırma :)
Sayın aday oku bunlarıAşk her şeyi yaptırır dostum. Etimle kemiğimle aşık oluyorum
Oynatsın ben razıyımSayın aday oku bunları
Serçe parmağında oynatırsın gel he de
Aşk her şeyi yaptırır dostum. Etimle kemiğimle aşık oluyorum
Ama sıkıntı odur ki kadınlar oynattığı erkekten çabuk sıkılır :d ahsdkfkdSayın aday oku bunları
Serçe parmağında oynatırsın gel he de
Ama sıkıntı odur ki kadınlar oynattığı erkekten çabuk sıkılır :d ahsdkfkd
üff evet ; ))
Ortasını da bulamıorlar ki..
Torpil yaptım kendime :)En iyi okunu kendine vuruyorsun demek ki
Tövbe de frenkim@Fluffy ye aşık mı oldun okların ile oynarken kendine mi batırdın? Doğru söyle bak
Bana aşkın resmini çizebilir misin?Böyle bir şey yok kızlar. İlişkiler saçma bir hal almış. Aşk bu değil yani. Mutlu olmadığınız yerde durmayın
Bana göre biraz vefa çok mutluluktur.Bana aşkın resmini çizebilir misin?
Tövbe :)Tövbe de frenkim
oynamak isteyen oynasın oynatmak isteyen de oynatsın sıkılmak vs baksınlar işteAma sıkıntı odur ki kadınlar oynattığı erkekten çabuk sıkılır :d ahsdkfkd
Bana göre biraz vefa çok mutluluktur.
Beklentilerin azami olarak karşılanmadığı ilişkide yeriniz var mıdır Emre bey? Örneğin sevgi ihtiyacım var karşılanmıyor, ilgi ihtiyacım var karşılamıyor, hediye istediğimi söyledikten sonra alınması zaten fazlaca ısmarlama olur. Oradaki güzellik "seni düşündüm" demek. Karşılıklı doymadıktan sonra bir taraf sadece sabreden oluyor :/ ilişki yürüsün diye..
Bir kazağı gördüğümde aklıma ilk sen gelmiyorsan benim sevgimde bir boşluk var şöyle demeliyim bu Emreye çok yakışırdı gibi gibi ya da bir saat modeli görüp, Emre her saate baktıkça beni hatırlasın diye düşünebilmek. Bunlar @Frenk beye göre maddi külfet olabilir fakat ilişkiler böyle yürür. Ofisinde, evinin kapısında bir kurye gördüğünde yoğunluğun arasında bile sevildiğini hissedersin. Bu sevgiyi kelimelerimizle de destekleriz.
Tövbe :)
oynamak isteyen oynasın oynatmak isteyen de oynatsın sıkılmak vs baksınlar işte
Kurye ? Saat? Kazak?
birini anımsamak düşünmek için
Sevdiğini sevildiğini hissetmen için illa maddi şeyler gerekiyorsa ilişki değildir o...
İnsan her an diyebilir ona ne çok yakışır onda ne güzel durur ama karşındaki bu beklenti içinde ise durum değişiyor işte
İşte sevince neler neler
Ne yapıyor o? Diğer oğlana mı gitsem geç olmadan diye ikilemde gibi
Çocuğun gözündeki korku mu tiksinti mi anlamayadım :))Ne yapıyor o? Diğer oğlana mı gitsem geç olmadan diye ikilemde gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.