Tüm öz kaynaklarınız 1 dal gülden ibaretse, biz size yeni bir iş bulalım?İlişkide erkeğin tüm öz kaynaklarını sömürme yönünde bir tavır görüyorum. Diyorum ki senin (bu zihniyetteki kadının) ne ekstran var da adam tüm öz kaynaklarını sana sunacak?
Adamsın...Özel günlerde beklenti olur. Sıradan günlerde de sürpriz yapın, şaşırtın. Sonra kız ilgisini kaybetti, kız trip atıyor dersiniz..
TeşekkürlerAdamsın...
Bir simit almaya parası yoksa niye sevgili yapmış Allah aşkına? Kendi boğazını doyuramayan insan sevgili yapıp masrafı katlamasın.Parası yoktur bu da bir ihtimal.
Bilemedim (:Bir simit almaya parası yoksa niye sevgili yapmış Allah aşkına? Kendi boğazını doyuramayan insan sevgili yapıp masrafı katlamasın.
Bizimkiler derdi ki, baba parasıyla sevgili yapılmaz.Bir simit almaya parası yoksa niye sevgili yapmış Allah aşkına? Kendi boğazını doyuramayan insan sevgili yapıp masrafı katlamasın.
Ayy paraları ile sanki yat, daire, araba almışlar jfjxjBizimkiler derdi ki, baba parasıyla sevgili yapılmaz.
Bir de paramız için bizimleler muhabbeti yapıyorlar ya… Sinir oluyorum.
Denmiyor da, boş bankayı soyamazsın ya da tek istediğim kendi mabadına kendi paranla don alabilmenden bir tık fazlası diye 😤
Sinirlendim yine yok yere Chen Hanımcığım. 🥺
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.