ayrilırız o zaman yapacak bişey yokDaha da denecek şeyler var da işte sonra kadınlar çirkefleşiyor :)
ayrilırız o zaman yapacak bişey yokDaha da denecek şeyler var da işte sonra kadınlar çirkefleşiyor :)
Delisin ama haklısınkadın doğru diyor almıyorsa sevmiyordur , ayrılın. Erkekler de hediye almaya değer görmüyorsa onlarda ayrılsın. Herkes ayrılsın sevişmeden sevişmeye bulusur insalar.
Sen fakir misin Frenk? Her ay maaş alınca alırsın hediyeniAdam çiftlik bank durmadan size bir şey alacak ha bir de her yerde kulak kabartacak hatuna ne alayım diye…
Kuzum siz fazla Türk dizisi izliyorsunuz…
Dizilerdeki gibi tüm oğlanlar aşiret torunu holding sahibi mafya babası zannediyorsunuz galiba….
Daha da denecek şeyler var da işte sonra kadınlar çirkefleşiyor :)
Hakedene tapu da verilir ömür deFrenk konslara tapu vermenin derdin de : )
Hakedene tapu da verilir ömür de
Senin gözün var konuların aldıklarında gibi konuşuyorsun çok üzücüo zaman kolay gelsin ; )))
konslar hak ediorsa. ne diyeyim.
Senin gözün var konuların aldıklarında gibi konuşuyorsun çok üzücü
Şakacıktan da olsa emekçi kadınların haklarına göz Dikmen çok ayıpburada sakalasioruz : ) sakalasmanin nesi üzücü sevgili @Frenk
Şakacıktan da olsa emekçi kadınların haklarına göz Dikmen çok ayıp
![]()
Benim tapularda mı gözün var yoksaTamam sen haklarini göz edersin : )
benim davam baska.
Benim tapularda mı gözün var yoksa
Konsun hakkında gözün yok inanayım: ) ne yapayim ben senin tapunla ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.