Ama hiçbirini yapmıyorlar diyo bunu kabul edemem :dSen onları çekecektin onlar seni çekti 1 gün bari dayansaydın
Ona kimler neler denk geldi kim bilir saflık dönemlerinde :)Ama hiçbirini yapmıyorlar diyo bunu kabul edemem :d
Kimya :) onlar ?@Lavinia , bir grup erkek kadin düsmanligi yapior, bakma kuzum sen onlara : ))
aramizda pek de bir fark yok nasilsa ..: ))
Karşılıklı memnuniyet olmalı. Kusura bakmayın 2 dal çiçek kopartamayan da boşuna bir kızı meşgul etmesinAdam çiftlik bank durmadan size bir şey alacak ha bir de her yerde kulak kabartacak hatuna ne alayım diye…
Kuzum siz fazla Türk dizisi izliyorsunuz…
Dizilerdeki gibi tüm oğlanlar aşiret torunu holding sahibi mafya babası zannediyorsunuz galiba….
Daha da denecek şeyler var da işte sonra kadınlar çirkefleşiyor :)
Bir hatun kişi de çıkıp bir erkeği bu ladar isteğe karşı nasıl memnun ediyor ne gibi katkısı var erkeğe açıklamıyor arkadaşKarşılıklı memnuniyet olmalı. Kusura bakmayın 2 dal çiçek kopartamayan da boşuna bir kızı meşgul etmesin
Karayollarının ordan koparır getiririmKarşılıklı memnuniyet olmalı. Kusura bakmayın 2 dal çiçek kopartamayan da boşuna bir kızı meşgul etmesin
Kadın sevsin yeter kardeşimBir hatun kişi de çıkıp bir erkeği bu ladar isteğe karşı nasıl memnun ediyor ne gibi katkısı var erkeğe açıklamıyor arkadaş
Varsa yoksa istiyoruz istiyoruz istiyoruz
Ah mesajı yeni gördüm :) onlar işini yapıyor canım yani RÜZGAR.. ahah : )@Lavinia , bir grup erkek kadin düsmanligi yapior, bakma kuzum sen onlara : ))
aramizda pek de bir fark yok nasilsa ..: ))
Almadan olmaz illa alacağızyaa nee hediyeymiş bee kardeşim harbi yıldık
Bu kafayla serveti dökersin sevsin diye…Kadın sevsin yeter kardeşim
Benim param değil onun parası olur artık.Bu kafayla serveti dökersin sevsin diye…
Seni değil paranı sever, bitirene kadar
Ne zaman?Benim param değil onun parası olur artık.
Her zamanNe zaman?
@Fluffy ye aşık mı oldun okların ile oynarken kendine mi batırdın? Doğru söyle bakNiye çalışıyorum abi kendim yiyeceksem tadı olmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.