Frenkin kankisiParası yok bahaneymiş.
Kim bu kız ? Akıl hocası olmuş herkes kamera açıp akıl veriyor.
……. Beyinli.
Kafamda deli sorular da sormiiicim :)
View: https://www.instagram.com/reel/C3N0_C8twRw/?igsh=MWY3dHF1bzZuZXZ2Mw==
Beyler kimleri çiçeklere çikolatalara tatlılara hediyelere lükslere boğuyorsunuz dikkat edin
View: https://www.instagram.com/reel/C17iZvVtPJC/?igsh=MTlxZWtxYm5ldnN0Zw==
Almancası olanlar konuşmayı da çevirirse bize dicem de çevirmesinler olay ortada
Kabızlık olmasınSevilmediğinizi düşünmeyin her seferinde belki adam cimri?
Cimrilikten 3 gün tuvalete gitmeyen gördü bu gözler
Zeze sen söyle cimrilik mi kabızlık mı?yazık o gözlere bakma bakma karanlıkta kalsınlar . @Fluffy tam tuvalet ile cimrilik arasında ki bağı düşünürken :))) kabızlık doğru mantık
kabızlık daha mantıklı geliyor ama @Günışığı da görmüş ama elbette doğrusunu o biliyor toparlayalım kişi hasta kabız doktor ilaç masraflarını cimri olduğu için karşılamak istemiyor ve günlerce ihtiyacını gideremiyor gibiZeze sen söyle cimrilik mi kabızlık mı?![]()
Yolda çiçek görse, aklına sevgilisi gelmiyorsa. Bu çiçeği götürsem çok sevinir diyemiyorsa kabızdır :)kabızlık daha mantıklı geliyor ama @Günışığı da görmüş ama elbette doğrusunu o biliyor toparlayalım kişi hasta kabız doktor ilaç masraflarını cimri olduğu için karşılamak istemiyor ve günlerce ihtiyacını gideremiyor gibi
Adam çiftlik bank durmadan size bir şey alacak ha bir de her yerde kulak kabartacak hatuna ne alayım diye…Yolda çiçek görse, aklına sevgilisi gelmiyorsa. Bu çiçeği götürsem çok sevinir diyemiyorsa kabızdır :)
Aniden kapınız çalıp bugün çok yoruldun yemek söyledim denebilir
Şu eşofmana like atmışsın gördüm beğeneceğini düşündüm aldım denebilir.
Ofiste kızlar bu saatten bahsediyor, ben kız eşyalarından anlamam ama şu sıra çok modaymış sevgilimin koluna da yakışır denebilir... Örnekler uzar gider
Aşk ansızın gelen sürprizlerde saklıdır
kadın doğru diyor almıyorsa sevmiyordur , ayrılın. Erkekler de hediye almaya değer görmüyorsa onlarda ayrılsın. Herkes ayrılsın sevişmeden sevişmeye bulusur insalar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.