dua edelim

Psinoza

Gümüş Üye
Anlat nasil inanmaya basladin?
Gerisi cok önemsiz su an.
bunu aktarabilmem için iç dünyamda uzunca bir gezintiye çıkmam lazım. benimkisi şuan için bir gönül bağı, seninle de olan. algımda, zihnimde, kalbimde hissettiğim -iyi doğru güzel- kıldığım bir bağ.

Süreyya

Süper Mod
bunu aktarabilmem için iç dünyamda uzunca bir gezintiye çıkmam lazım. benimkisi şuan için bir gönül bağı, seninle de olan. algımda, zihnimde, kalbimde hissettiğim -iyi doğru güzel- kıldığım bir bağ.
Hicbir sey olmadiysa bile,bir seyler olmuş.
Gezintiden sonra kervansaraya ugra.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Allah kalbinizden gecenleri versin , sevmediklerime bir şey vermesin kötülük bile vermesin ot gibi yaşasınlar

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Allah'ım bize Bayramı yaşattığın gibi mazlum coğrafyalardaki müslümanlara da yaşat. Biz birlikte olamıyoruz ve İslami duruş sergileyemiyoruz bir avuç Siyoniste had bildiremiyoruz tek başına gücümüz yetersiz kalıyor, islamin nurunu, heybetini üzerimizden alma. Bizim çocuklarımız huzurla uyurken Filistindekiler bomba korkusu ile uykusundan oluyor , Siyoniste de rahat uyku verme. Doğu Türkistan ve tüm sahipsiz coğrafyalarin sahibi sensin onlara ve bize güzellikler ve sabırlar ver. Ulkemizi Zalimin eline bizi bırakma İslam'ın izzetine gölge dusurtme. Hiçbir çocuk annesiz babasız ve aç kalmasın ,kendi yetimlerimiz oksuzlerimize de kol kanat gerebilmeyi nasip et Allahım. İnsanız günahkariz , günahımız kimsenin canını yakmasın bireysel günahlarımızı setreyle ve affet

Psinoza

Gümüş Üye
maşallah @Chen hanım, allah kabul etsin. tüm mazlum coğrafyalara değsin.

Nepenthe

Altın Üye
Ey yüce Yaradan
Bazen nasıl dua edeceğimi bilmiyorum veya şaşırıyorum. Sadece yolum, sevdiklerim ve geleceğim huzurlu ve sağlıklı olsun. Beni senin sevdiğin kişilerle ve işlerle bir araya getir. Biliyorum bu dünya imtihan dünyası, beni kaldıramayacağım yüklerle sınama. İyi birisi olayım, her zaman iyi birisi kalayım, kimseyi kırmadan, incitmeden, kimsenin saçına ak olmadan, kimsenin kalbine yara olmadan, kimsenin günahına girmeden bu dünyadan geçip gitmemi sagla.

Psinoza

Gümüş Üye
@Psinoza bugün dua etmedin bize
gün geceye döndü, gece günü bitirmeden duamızı edip huzurlu uykumuza yatalım.

rabbimiz bizi, sevdiklerimizi ve bizi sevenleri nefislerine esir olmaktan, doğru yoldan şaşmaktan kul hakkıyla ölmekten, düşman şerrinden, evlat kahrından, affı olmayan günahtan, sen'den başkasına muhtaç olmaktan muhafaza eyle...

Küboo

🎈
Board Admin
Yattım sağıma,
Döndüm soluma,
Melekler şahit olsun,
Dinime imanıma.
Yattım Allah kaldır beni,
Nur içinde daldır beni,
Can bedenden ayrılınca,
İmanımla gönder beni.

Kürt Kedisi

Bronz Üye
Yattım sağıma,
Döndüm soluma,
Melekler şahit olsun,
Dinime imanıma.
Yattım Allah kaldır beni,
Nur içinde daldır beni,
Can bedenden ayrılınca,
İmanımla gönder beni.
Çocukluğumdan beri her gece okuduğum dua kızıma da öğrettim o da okuyor her gece uyumadan önce ♥️♥️

Nepenthe

Altın Üye
Bana yol göstermeni istiyorum, ben beşeri bir varlığım yanilabilirim sasirabilirim. Lütfen beni şaşırtma yanıltma beni. Senden istediğim yegane şey lütfen aklımı koru. Çünkü ben normal bir insan gibi değilim artık. Herşeyi herkesi kandirmaktan, etrafa iyi ayakta sağlam görüntüsü vermekte bir yere kadar artık. Kendimi kaçınılmaz bir sona doğru gidiyormuş gibi hissediyorum. Acı sevinç mutluluk göz yaşı hiç bir şey hissetmiyorum. Bazen gecenin bir yarısı kendimi bir bankın üzerinde otururken buluyorum, ne zaman oraya geldiğimi bilmiyorum. Kolumda bir morluk oluyor ama nereye carptigimi bile bilmiyorum hatırlamıyorum. Aklımı kaybettigimi düşünüyorum, çıkamıyorum bu cendereden. Sırtımda ki yük, boğazımda ki yumru hiç gitmiyor. Tükeniyorum ve çevremi de tuketiyorum, beni seven herkesin kalbini kiriyorum. Yalvararim bir yol göster. Bunun sonunun ne olduğunu biliyorum ben. Acizmis, zayifmis galiba gözümüzde büyüttüğümüz kadar güçlü bir adam değilmiş demeyeceklerini bilsem çoktan...
Saat saati günü günü tutmuyor bende.
Herşeyden sana sığınıyorum, beni bu döngüden çıkaracak bir güç varsa o da sensin. Yoruldum çok yorgunum.
Sen benden rahmetini ve merhametini eksik etme Allahım.

Psinoza

Gümüş Üye
göz verildiyse harama bakma, dil verildiyse kırma, akıl verildiyse kibirlenme, mal verildiyse paylaş, ilim verildiyse insanlara fayda sağla...

şems’e yakın tasavvufî anlayışta esas soru şudur: allah’ı gerçekten mi anıyorsun, yoksa sadece allah hakkında mı konuşuyorsun?

yani dil konuşuyor ama kalp başka yerdeyse bu tam zikir değildir. şükürden söz edip hala nefsi putlaştırıyorsan bu da tam şükür değildir...

• Beğen
Tepkiler: ZeL

Kürt Kedisi

Bronz Üye
Allah'ım, içimde kopan fırtınaları dindir. Kalbime huzur, ruhuma dinginlik ver. Kırıldığım yerleri onar, yorulduğum yerde bana dayanma gücü nasip et. Beni umutsuzluğa düşüren düşüncelerden uzaklaştır. Gönlüme güven, dilime şükür, hayatıma bereket ver. Hayırlı kapılar aç, hayırsız kapıları kapat. Kalbimi güzel insanlarla, güzel sözlerle ve güzel duygularla buluştur. Bana Senin rahmetini, sevgini ve koruyuculuğunu her an hissettir. Amin....

• Saril
Tepkiler: Aze
Üst Alt