yaş kırk oldu, kırklara karışalım...Şeyhim bizi yet'mişlere işinla.
Dinleyelimyaş kırk oldu, kırklara karışalım...
Harbi ya...yas kirk oldu,kirklara karisamadikyaş kırk oldu, kırklara karışalım...
merhaba, hoş geldin ey ruh-i revanım...Harbi ya...yas kirk oldu,kirklara karisamadik
Kapimiza degil,kalbimize vuran buyursun.merhaba, hoş geldin ey ruh-i revanım...
seni bu hüsnü camal-i bu kemal ile görüp, korktular hak demeye, döndüler insan dediler...
Anlat nasil inanmaya basladin?ben küçükken çırak olduğum dükkana gelip giden yaşlıca bir adam vardı. kimdi neydi hatırlamıyorum. oruç tutar ama sigarasız duramazdı. soranlara da "melaikeler benimkini de böyle yazsın, orucunu tutardı ama sigarasını da içerdi desin" diye cevap verirdi.
hülasa dostlar 30 yaşına kadar allah'ın varlığına inanmamışım. sonrasında da bu kadar olabildim. herkeş beni de böyle kabul etsin (veya etmesin).
rabbim bizi günaha düşmekten, kul hakkı yemekten koru. zulme karşı sessiz kalan düşkünlerin safına düşürme... zalimin gölgesinde serinlemektense güneşin bağrında yak bizi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.