Kendi sarılığı nunu hnmMisler gibi görünüyor Afiyetler olsun avokadoyu tavada ısıttın mı kendi sarılığı mı onu bi anlayamadım
Kendi sarılığı nunu hnmMisler gibi görünüyor Afiyetler olsun avokadoyu tavada ısıttın mı kendi sarılığı mı onu bi anlayamadım
Bana göre ideal kahvaltı tabağı budur demek isterim fakat diyemiyorum :))
Bana göre de pek değil aslında ama işte :d teşekkürler:)Bana göre ideal kahvaltı tabağı budur demek isterim fakat diyemiyorum :))
Afiyet olsun :)
Yumurta kaynatiyorum ben de simdi.

Cok seviyorum ben yaaaa.Chia yemeyi denedim denedim yok
Bu ürünün hiç bir türlü yenesi bi hali yok
![]()
Chia yemeyi denedim denedim yok
Bu ürünün hiç bir türlü yenesi bi hali yok
![]()
Nunu, chia miya bunları boşver, sabahları sucuklu yumurta, öğlen 2 lahmacun, akşamları da mantı al sana çiçek gibi diyet menüsü :))
Beni bilirsin bir dönem detokslar filan benden sorulurdu 😀😀😀sana en güzel örnek sayfa, oku oku ezberle uygula iste : )
Beni bilirsin bir dönem detokslar filan benden sorulurdu 😀😀😀
Biraz böyle olumlu bir yola girince tamamfu artık başa sariyorum tekrardan :))ipun ucunu cabuk kaybediorsun : ) teyzem yapsin sana iste
Biraz böyle olumlu bir yola girince tamamfu artık başa sariyorum tekrardan :))
Eve yeşillik stokluyorlar şuan 😀
Şikayet etsem de yapacak bir şey yok, ne gelirse tamam diyorum 😀en azindan önüne geliyor. hic sikayet etme. : )
kakao hiç bu kadar kötü olmamıstı keşke katmasaydım sade yoğurtla daha iyidir eminimTadi felan yok iste, faydali diye yogurduna felan katip kasiklicaksin.
Mükemmel tok tutuyor.

nerenin menüsü o bana böyle bi bilgi verilmediNunu, chia miya bunları boşver, sabahları sucuklu yumurta, öğlen 2 lahmacun, akşamları da mantı al sana çiçek gibi diyet menüsü :))
Kahvenin sütü bile yulaf sütüyle içilir ☺️nerenin menüsü o bana böyle bi bilgi verilmedi
bunlar bize anlatılmadı
yulafa kurban olayım chia beni bitirdi
Can boğazdan gelirin menüsü Nunu :)nerenin menüsü o bana böyle bi bilgi verilmedi
bunlar bize anlatılmadı
yulafa kurban olayım chia beni bitirdi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.