Yaşıyorsun bu hayatı.....(muge : lan bende de yok diyorum nesini anlamiyonuz karagül edit)
Kakao falan koydum ben sade yoğurtlamı yiyorsun meyve falan var mı tarif ver deniym çöpe atacağım murfakta bakışıyoruz(gerilimli)Cok seviyorum ben yaaaa.
Yogurtla harika oluyor.
Kakao falan koydum ben sade yoğurtlamı yiyorsun meyve falan var mı tarif ver deniym çöpe atacağım murfakta bakışıyoruz(gerilimli)

Bal da koydum çok kötüydüDemek kakao koydun![]()
Bugün değildi bro çöpe atılalı çok oldu 🤣Hani hani bakim![]()
Yok azem latte versiyonu fena değil de sade olarak pek sevemedim. Biz türk kahvesinden devam.Yaşıyorsun bu hayatı.....(muge : lan bende de yok diyorum nesini anlamiyonuz karagül edit)
Matcha içtin mi muge seviyor musun
Böyle yaşamaya devam edersem benim muhtemel sonyaşamaktan zevk almayan insan tabağı bu...
tosta basılmış zeytin, tam ilkkanlık bir iş...
Yogurtla yiyiyorum ben sadece nunumKakao falan koydum ben sade yoğurtlamı yiyorsun meyve falan var mı tarif ver deniym çöpe atacağım murfakta bakışıyoruz(gerilimli)
Son bi öyle denicem bakalım 🔥Yogurtla yiyiyorum ben sadece nunum
AMan sevmediysen,ayril chiadan.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.