Motivasyon mu lazım ne lazımYapamıyorum![]()
Sende hiç bişi beğenmiyon beyaKahvaltı da avakado yiyor.. bu diyet işleri bize göre değil.. yovmeci adamız biz.
Beğendik, daha nasıl güzel yorum yapalım nunu hanım.Sende hiç bişi beğenmiyon beya
çok küçükler ondan öyle kesiyorum bende yan keserimBeğendik, daha nasıl güzel yorum yapalım nunu hanım.
Yalnız ben salatalığı yan keserim. Kahvaltı da avakado yemedim hiç..
Buradan nunu hanımın sayfasından duyuruyu yapıyorum..çok küçükler ondan öyle kesiyorum bende yan keserim
sabah kahvaltı haricinde sosu var bi öyle yeniyor bende başka avokado tarifi yok
hep kahvaltıda yerim
avokado 30 tl bro haftada 1 kere alsan yesen yetiyor zatenBuradan nunu hanımın sayfasından duyuruyu yapıyorum..
Baba evinde avakado görmeyen, yemeyen bıldırcınlar.. size sesleniyorum.. benimle evlenirseniz paralarımı avakadoya vermem, yallah baba evine.. kendi çalışıp kazanırsa alsın :)
Avakado yiyen hatunla evlenilmez ya, ev ekonomisi batar. Çok pahalı lan.
Sana afiyet bal şeker olsun nunu hanım.. herifin kıymetini bil.

diyet yok ya sağlıklı beslenmeye çalışıyorumHanimiş nunu'nun diyeti![]()
diyet yok ya sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.