Kaç kilo gitti toplam88-89 bandına düştüm
Hiç kullanmadım biraz korktuğum bir ürünBenim proteine ihtiyacım var protein tozu tavsiyesi plsss
Son dönemde 8 külo filan verdim ama en fazla 112 gördüm diye hatırlıyorumKaç kilo gitti toplam
Tebrikler valla
ne yaptın peki hıhımSon dönemde 8 külo filan verdim ama en fazla 112 gördüm diye hatırlıyorum
Yemedim xd stres kaynaklıne yaptın peki hıhım
Hay allahım iyi mi olmuş kötü mü ne dicem bilemedimYemedim xd stres kaynaklı
dışarı çıkıcam sevgili nunu, maalesef çok zor yayınHay allahım iyi mi olmuş kötü mü ne dicem bilemedim
Radyo yayını gelir mi bugun sohbet kısmının açılışına bahanesi ile
Hiç kullanmadım biraz korktuğum bir ürün
Valla 3 yumurta yediğim sabahlar olmuştu ve çökelek akşamda proteinle günü kapatırdımİyisi var bi marka vermişlerdi ama unuttum protein düşükse gerekli olabiliyor 😕
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.