Forumcak tam bir hayal kırıklığı mıyız![]()
hayiiir seni artik seviyorumm
Forumcak tam bir hayal kırıklığı mıyız![]()
Ben değilim valla, sanırım anormallik bende 😁Tek başına muhalefet gibi değil miyiz![]()
Hahhaha koptum süper bir benzetme 🤣
İfadesinin böyle olduğuna yemin edebilirim ama ıspatlayamam SjsjsjsBöyle de olabilir
![]()
Biraz gomsun nolcak ya disini sık biraz bisey olmaz 😁@HolySpectre demeter okuyor şuan beni yok et banla füze geliyor Sjsjsjs
Sence normal standartlarda mı gömüyor izle takip et allasen kadında duygu yokBiraz gomsun nolcak ya disini sık biraz bisey olmaz 😁
Serçe sesleri geliyor sanki 🤣Ben aslında yokum şuan...
Siz haklısınız demeter hanım... Ne deseniz hakkınız var Sjsjsjs
@ivan divandelen kız mıymış 😳Aaa bey mi ben hanım saniyordum. Evet divan beyin haberi yokmuş :)
Demeteri hatun sanıyordum yaa ))@ivan divandelen kız mıymış 😳
Demet ten dolayı dimi...Demeteri hatun sanıyordum yaa ))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.