Ya sen nasıl şeker bir şeysin:)))) güldürdün
yiaa demesene öyleee

Ya sen nasıl şeker bir şeysin:)))) güldürdün
şahsım adına kötü bir malumat almadım
ondan haberi yok ivan beyiinBosamaya teşvik etti ahaha
sen ne diyon allasen yaaa .s.s.s.s.s.s..s.s..s.s.s.s.s.pampik hanımımı örselemeye çalıştı o teşvik bana değildi yani...
kaldı ki demeter'in sözüne göre yol almaya kalkarsak baltalı ilah gibi bir karaktere sırıtmak gibi bir kıvama bürünmemiz gerekir.
Sevgili @demeter sırıt emojisini ben attımŞu beş tl muhabbeti mi dönüyor hâlâ? Dilenciye bile vermedigim paranın hala konuşuluyor olması ilginç.... Nicki bile güven vermeyen bu zatla olası bir boşanma durumunda size izleyeceğiniz yolu göstermek de benim AYIBIM olsun.
Sevgili @demeter sırıt emojisini ben attım
Olsa dukkan senin🧑⚖️ Şu emoji yok mu?
Şu beş tl muhabbeti mi dönüyor hâlâ? Dilenciye bile vermedigim paranın hala konuşuluyor olması ilginç.... Nicki bile güven vermeyen bu zatla olası bir boşanma durumunda size izleyeceğiniz yolu göstermek de benim AYIBIM olsun.
Aaa bey mi ben hanım saniyordum. Evet divan beyin haberi yokmuş :)ondan haberi yok ivan beyiin
belki de demeter bey haklıdır...............
Aaa bey mi ben hanım saniyordum. Evet divan beyin haberi yokmuş :)
Bak yaa bizim burcumuza mı layık gördün 🤪Eskiden ben öyleydim, benimle uğraşıyordunuz.. demeter Başak Burcu mu aceba![]()
Eskiden ben öyleydim, benimle uğraşıyordunuz.. demeter Başak Burcu mu aceba![]()
daha doğrusu sade ve sadece benle .s.sbiz senle uğraşmıyorduk, sen bizle uğraşıyordunnnikisi çok farklı şeyler .s.s
Çünkü tavukları sağlıklı bulmuyorum hocam, aydınlatmanız gerekli benidaha doğrusu sade ve sadece benle .s.s
Herkesi eleştirmekte üstümüze düşeni yapmadan duramayızBak yaa bizim burcumuza mı layık gördün 🤪
Tek başına muhalefet gibi değil miyizHerkesi eleştirmekte üstümüze düşeni yapmadan duramayız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.