Ben ikna oldum şahsen sevgili @demeter hanım.
Bu arada @SleepleSsS ile meslaktaş olabilirmisiniz acaba?
Mesleği nedir?
Ben ikna oldum şahsen sevgili @demeter hanım.
Bu arada @SleepleSsS ile meslaktaş olabilirmisiniz acaba?
Şeytanın avukatı olur kendisi.Mesleği nedir?
Yüzünü cirmalarim .)))))Demet ten dolayı dimi...
Bir kere ben de öyle sanmistim da parçaladı beni inşallah sana şeapmaz insan hışmından korkuyor jfjddj
Ay ben çok özür dilerim efendim sizi hanım zannettim nasıl mahcubum şuan dik bir erkek olduğunuzu inanın kestiremedimSelamlıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 6638
Sevgili @Fluffy , damacanaya ne suyu koydun , içtikce içimdeki canavar hortluyor .))Yüzünü cirmalarim .)))))
Kadın yahu erkek nerden çıktı, baksana @SerçeA-a yok erkek değilim ben, cinsiyeti erkek diye mi kaydetmiştim? Yaşımı da 46 falan yapmışım.. bunların gerçekle ilgisi yok.
Cinsiyet partisi ile belirlenebilir SjsjsHalen mi net değil 🤔
Çıkarsın masaya koysun 🤣Cinsiyet partisi ile belirlenebilir Sjsjs
AA kızmış @AsteriXA-a yok erkek değilim ben, cinsiyeti erkek diye mi kaydetmiştim? Yaşımı da 46 falan yapmışım.. bunların gerçekle ilgisi yok.
Evet az önce ben de alıntıladım da kimse ikna olmadı 😁AA kızmış @AsteriX
Tövbe de şom ağızlı 🤣Şimdi bir görsel gelecek ki beklerim demeterden çil yavrusu dağılacaksınız Ssjsjsj
Yanlış yerlere bakmayın bak tehlikeli sularda yüzüyorsunuz 🤪Bakim bakim patiklerine ? Hanimiş nerdeymiş Sjsjjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.