demeter'in bizi beğenmemesi hk

Şu beş tl muhabbeti mi dönüyor hâlâ? Dilenciye bile vermedigim paranın hala konuşuluyor olması ilginç.... Nicki bile güven vermeyen bu zatla olası bir boşanma durumunda size izleyeceğiniz yolu göstermek de benim AYIBIM olsun.

hayatı bu kadar ciddiye alarak yaşayan insanların kimliklerinden ve kişiliklerinden bağımsız bunları söyleyebilmesi de benimle tezat düşüyor. ben evlenirsem bırak boşamayı haberin olmaz... çünkü eyşan öhm pardon demeter, anonimliğimi bırakırım. sen yol göstermeyi bir kibir savaşına çevirerek kendine yapılan bir ayıpmışçasına böbürlenmekle meşgulken bir bakmışsın yolun divan yolunda ilerliyor.........

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
kız mıymış yaa :((((((
ben anlamıştım zaten :honk:

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
hayatı bu kadar ciddiye alarak yaşayan insanların kimliklerinden ve kişiliklerinden bağımsız bunları söyleyebilmesi de benimle tezat düşüyor. ben evlenirsem bırak boşamayı haberin olmaz... çünkü eyşan öhm pardon demeter, anonimliğimi bırakırım. sen yol göstermeyi bir kibir savaşına çevirerek kendine yapılan bir ayıpmışçasına böbürlenmekle meşgulken bir bakmışsın yolun divan yolunda ilerliyor.........

şu cümleye bak ya 3 defa okudum.......
hiç mi teklemez aşkütellam :dyg:

demeter

Uzaklaştırıldı

Ee ben bunu okurken hiç zevk almadım. Resmen 80 sayfalık kitabın 60 sayfalık ön sözü gibi olmuş bu... Biraz daha vurgu katalım cümlelere lütfen.

Xasthur

Yönetici
@Chen seni uzgun emoji ile gormeye dayanamam emojimi geri aliyorum.

Ee ben bunu okurken hiç zevk almadım. Resmen 80 sayfalık kitabın 60 sayfalık ön sözü gibi olmuş bu... Biraz daha vurgu katalım cümlelere lütfen.

almazsın tabii çünkü doğruluğu rahatsız etmiştir. bahsettiğin kitapları okumaktan ziyade çok sattım. konuya olan vakıflığından dolayı zaman içerisinde içine düştüğün varsayımını da pekala yapabiliriz... sana vurgu katsam, ağdalı cümleler ile dimağını da etkilesem benim bundan kazanımım ne olacak ki? kendin bir kuşkunun içine düşmüşsün. ne yapsın ivan divandelen mi çıkarsın...

Üst Alt