Aynen ben bağışıklık kazandım hocam gözün arkada kalmasın 😁Neyse ben çıkayım konudan örselerse seni örselesin @AsteriX nasıl olsa dünden tecrüben var senin
Aynen ben bağışıklık kazandım hocam gözün arkada kalmasın 😁Neyse ben çıkayım konudan örselerse seni örselesin @AsteriX nasıl olsa dünden tecrüben var senin
@ivan divandelen kız mıymış 😳
Şu beş tl muhabbeti mi dönüyor hâlâ? Dilenciye bile vermedigim paranın hala konuşuluyor olması ilginç.... Nicki bile güven vermeyen bu zatla olası bir boşanma durumunda size izleyeceğiniz yolu göstermek de benim AYIBIM olsun.
hayatı bu kadar ciddiye alarak yaşayan insanların kimliklerinden ve kişiliklerinden bağımsız bunları söyleyebilmesi de benimle tezat düşüyor. ben evlenirsem bırak boşamayı haberin olmaz... çünkü eyşan öhm pardon demeter, anonimliğimi bırakırım. sen yol göstermeyi bir kibir savaşına çevirerek kendine yapılan bir ayıpmışçasına böbürlenmekle meşgulken bir bakmışsın yolun divan yolunda ilerliyor.........
hayatı bu kadar ciddiye alarak yaşayan insanların kimliklerinden ve kişiliklerinden bağımsız bunları söyleyebilmesi de benimle tezat düşüyor. ben evlenirsem bırak boşamayı haberin olmaz... çünkü eyşan öhm pardon demeter, anonimliğimi bırakırım. sen yol göstermeyi bir kibir savaşına çevirerek kendine yapılan bir ayıpmışçasına böbürlenmekle meşgulken bir bakmışsın yolun divan yolunda ilerliyor.........
Ilk disslike'mı bu kıza attigima inanamiyorum.Patiklerine bakalım pembe ise kızdır
Neyine bakalım o zaman? 😔Ilk disslike'mı bu kıza attigima inanamiyorum.
Hayır alma çok hoşuma gitti@Chen seni uzgun emoji ile gormeye dayanamam emojimi geri aliyorum.
Istirham ediyorum...Hayır alma çok hoşuma gitti
Zamanlan renk verir skma canini senNeyine bakalım o zaman? 😔
Kızım dediZamanlan renk verir skma canini sen
Ee ben bunu okurken hiç zevk almadım. Resmen 80 sayfalık kitabın 60 sayfalık ön sözü gibi olmuş bu... Biraz daha vurgu katalım cümlelere lütfen.
@demeter hepimizi kılıçtan geçiriyor 😔konuya o kadar uzağım ki kim kiminle neyi çekiştiriyor hiç bir şey anlamadım![]()
kim olduğunu da bilmiyorum ki, daha önce tanışmadığım birisi sanırım@demeter hepimizi kılıçtan geçiriyor 😔
Forum müdavimimiz ama uykudaydı @AsteriX naptıysa artık bişiler yapti hepimize çok kızgın demeter...kim olduğunu da bilmiyorum ki, daha önce tanışmadığım birisi sanırım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.