Ben seviyorsam cilve yapmasına gerek yok. 🤪 Hem cilve yapmasın, olduğu gibi davransın. 😎 Hem cilve denince, aklıma cilveloy nanayda geliyor. 🤓Bir kadın ne yapsa cilveli gelir sana @Tonyukuk
View: https://www.instagram.com/reel/CunFmhBLIYr/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Erkekler bu konuyu biliyor ama bizi aydınlatmıyor demiştim
Cilveloya kadar ciddiyetle okudumBen seviyorsam cilve yapmasına gerek yok. 🤪 Hem cilve yapmasın, olduğu gibi davransın. 😎 Hem cilve denince, aklıma cilveloy nanayda geliyor. 🤓
Karşı tarafa hoş görünmek için giyimine, konuşmasına ve hareketlerine dikkat ediyorsa veya kendisi gibi davranmıyorsa yapmasın zaten. Nezaket ve zerafet her zaman olmalı. Böyle daha hoş olur. Bilmem anlatabildim mi? 😎Cilveloya kadar ciddiyetle okudum
Cilveli kadına tapılıyor mu? O zaman hemen öğretin kızlara bunuCilve figght başlatma'dır... Kadına cilve çok yakışır erkek kölesi olur... Kelepçe kırbaç dvd seti... Cem yılmazın eniştesi... Neydi lan o Tolga tolga aklıma o geldi...
Ayyyy yayyyy yaaaaa aha cilve yaptım tapın lan bana..
Cilvesi olmayan kadının sorusu olarak alalım mı bunu ?Cilveli kadına tapılıyor mu? O zaman hemen öğretin kızlara bunu
Tam olarak gerçek bir cilvesiz odunsu kadın diyin alınmam gerçek bunlarCilvesi olmayan kadının sorusu olarak alalım mı bunu ?Hııı ? Cilveliler çıksın meydane her biri birbirinden merdana....
Yok yav takılıyorum... O erkeğinle senin aranda.. Bu arada benimkiside benimle karım aramda evet bende tapıyorum.. Teşekkürler...Tam olarak gerçek bir cilvesiz odundu kadın diyin alınmam gerçek bunlar
Cilve yap diyince 9 köy deviren o deve benimYok yav takılıyorum... O erkeğinle senin aranda.. Bu arada benimkiside benimle karım aramda evet bende tapıyorum.. Teşekkürler...
İroni yapıyorum ya..
Bende o ıslak olunca ağır basan kütük odunum aslında...Cilve yap diyince 9 köy deviren o deve benim
View: https://www.instagram.com/reel/CwnBcoLtzTD/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Cilvenin mi haberi yok adamın mı dünya ile bağlantısı yok
@döngüsel sana havale ediyorum ben anlayamadım
Etkilenmiş erkek bakışı öyle oluyor demekErkeğini etkileyebilmiş, bana laf düşmez, düşemezzzz.dddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.