Pata küte dalacağım en son jdjdjddjbana trip atmaktan ziyade uçan tekme atmak istiyorsun gibi görüyorum lksjdlaskjdasd
Pata küte dalacağım en son jdjdjddjbana trip atmaktan ziyade uçan tekme atmak istiyorsun gibi görüyorum lksjdlaskjdasd
Harbiden ya, hayaller hayatlar djddjdjjdducilve yapacaktınız ne ara fight![]()
TERBIYESIZ jdjsjsjsjsbi vursam 10 metre uçar ya şlksjdlkasd
ne wildcat bir kadın yarebbi .dPata küte dalacağım en son jdjdjddj
Hem döverim hem severim cümlesini yaşıyor ve yaşatıyoruz jdjdjddjjd
Yok, inşallah güzel bir şeydir djdjdjddeli kızın cilvesini biliyon mu sen ? asdkasj
Kıvır anacım, kıvır.orada vurmak kolu devirmek anlamına geliyor bilek güreşinde eli masaya vurmak gibi düşünün arkadaşlar .d
dedi pataküte dalıcam diyen kadın.Kıvır anacım, kıvır.
KADINA ŞIDDET.
Cümle eksik mi kalmış?
bilmem eksik mi kalmış aa lskdjflskdjfldsfCümle eksik mi kalmış?
Beni görünce beyni error veriyor tabi...
Kaçak dövüş yapma! Djjdjdjdjdbilmem eksik mi kalmış aa lskdjflskdjfldsf
asla , deli kızın cilvesine atıf da bulunmak için erkin koray şarkısı atıcaktım da durdurdum kendime , sonra pc den kalkıp içeri gittim geldim kahve almak için silmeyi unutup enter yapıp işime döndüm lksjdflksdfKaçak dövüş yapma! Djjdjdjdjd
Ya açıklama da yapıyor... Hem de bu soran isme..asla , deli kızın cilvesine atıf da bulunmak için erkin koray şarkısı atıcaktım da durdurdum kendime , sonra pc den kalkıp içeri gittim geldim kahve almak için silmeyi unutup enter yapıp işime döndüm lksjdflksdf
şimdi hakkı ile trip attın işte bak .dYa açıklama da yapıyor... Hem de bu soran isme..
ÇABUK ÖĞRENIRIM...şimdi hakkı ile trip attın işte bak .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.