bir tribi trip yapan şey karşı taraf gardını indirince yapılmasıdır lkdjflsdkfÇABUK ÖĞRENIRIM...
Illa kendisine pay çıkartacak djdjdbir tribi trip yapan şey karşı taraf gardını indirince yapılmasıdır lkdjflsdkf
payıma düşeni alırdım ve bıçak ağzı bir yalnızlık ikiye bölerdi her şeyiIlla kendisine pay çıkartacak djdjd
Yok, biz hırçın seviyoruz ndjdjdcilve dedik trip kavga çıktı, sonra bu ülke niye gelişmiyor anasını satim
Yok, biz hırçın seviyoruz ndjdjd
Onur duyarız dhdjjdjdahadsal ulan piçlik git aklımdan
sizi böyle görünce neden kutsal damacana ve ayin sahnesi aklıma geldi @Xasthur asdkjlh
kolpaçino olmasın hacı? asdasdsad kutsal damacana da ain yok çünküahadsal ulan piçlik git aklımdan
sizi böyle görünce neden kutsal damacana ve ayin sahnesi aklıma geldi @Xasthur asdkjlh
kolpaçino olmasın hacı? asdasdsad kutsal damacana da ain yok çünkü
Ee benim aklıma gelen sahne neydi? Djjddjjsdjs
Ee benim aklıma gelen sahne neydi? Djjddjjsdjs
Bi tek ben mi tam anlamadım yine yaa 🤦♀️ Hep cilve yaparken diyo etrafından dolaştırıyo cilve nedir nasıl yapılır onu demiyo .s.s ya da ben mi görmedim ilgili mesajı .s.s bunlar zaten bende var arkadaşlar ben bunları geçiyorum iş eylemde@pumpkin🧿 uyaaann uyanan yüzbinmilyon yıllık aradiğimiz bilgi geldi
Belki de bizde cilve yokBi tek ben mi tam anlamadım yine yaa 🤦♀️ Hep cilve yaparken diyo etrafından dolaştırıyo cilve nedir nasıl yapılır onu demiyo .s.s ya da ben mi görmedim ilgili mesajı .s.s bunlar zaten bende var arkadaşlar ben bunları geçiyorum iş eylemde![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.