BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

Nyctophilia

Bronz Üye
76167761_0n-7ke04lyZk5MMQbk1Dg2Xphx2Lz0FtyIdnlHLPAxM.jpg

#scorpio

Aze

Terazi: "Akşama ne yiyeceğimize sen karar ver hayatım, çünkü ben evlendiğimizden beri hâlâ onu
düşünüyorum."

Doğru ya off... @Run geçen ay istanbula geldiğinde 257482 tane mekan değiştirdik yemek yemek için sırf beğenmediğim için. Sonra gittik çatı katında bir yere güvercin gibi konduk, orası da çok içime sinmemişti ama kmlerce yürümüştük yorulduğumuzdan mecbur oturalım bari dedik... ama manzara güzeldi...

Run

Bronz Üye
Terazi: "Akşama ne yiyeceğimize sen karar ver hayatım, çünkü ben evlendiğimizden beri hâlâ onu
düşünüyorum."

Doğru ya off... @Run geçen ay istanbula geldiğinde 257482 tane mekan değiştirdik yemek yemek için sırf beğenmediğim için. Sonra gittik çatı katında bir yere güvercin gibi konduk, orası da çok içime sinmemişti ama kmlerce yürümüştük yorulduğumuzdan mecbur oturalım bari dedik... ama manzara güzeldi...
Senin kararsızlık beni öldürecek :)

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Ateş Elementi vs Problemler

• Koç: "Arkadaşlar problem falan yok, bitti, hallettim! Kim dedi problem var diye? Geliyorum ulan, duvarı yumruklayarak çözeceğim bu olayı, bekleyin!"

• Aslan: "Sakin olun. Bu sorunun benim karşıma çıkması bile hataydı zaten. Şimdi arkaya bir müzik açıyorum, izleyin ve kriz nasıl karizmatik bir şekilde yönetilirmiş görün."

• Yay: "Aman ne kasıyorsunuz ya? Hayat kısa, kuşlar uçuyor... Gelin biraz felsefe yapalım, bu akşam da Güney Amerika kültürünü konuşuruz!"

Son düzenleme:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Toprak Elementi vs Problemler

• Boğa: Kriz anında sakinliğini korumaya çalışır ama düzeninin bozulmasından hoşlanmaz. Sorunu çözmek için acele etmez; zamana yayar, güvenli ve bildiği yolları seçer. İnatçılığı sayesinde problem çözülene kadar pes etmez.

• Başak: Tam bir kriz savardır. Problemi hemen en küçük parçalarına ayırır, analiz eder ve bir Excel tablosu titizliğinde çözüm planı hazırlar. Detaylara olan hakimiyeti sayesinde gözden kaçan detayları bulup sorunu kökten çözer.

• Oğlak: Stratejist ve soğukkanlıdır. Bir problem çıktığında "Suçlu kim?" diye bakmaz, "Şimdi ne yapıyoruz?" der. Görev bilinciyle hareket eder, duygularını tamamen bir kenara bırakarak mantıklı ve kalıcı çözümler üretir.

Son düzenleme:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Hava Elementi vs Problemler

• İkizler: "Aaa problem mi çıkmış? Dur dur, Haklılar valla... Ay bir saniye, Konuya odaklanabilirse eğer.. Zekası çok hızlı çalıştığı için pratik ve kıvrak çözümler bulur.''

• Terazi: "Arkadaşlar lütfen kavga etmeyelim. Problem çıkmış olabilir ama kırıcı olmaya gerek var mı? Yalvarıyorum şu an, lütfen herkes birbirini sevsin."

• Kova: "Siz bu problemi kriz sanıyorsunuz ama aslında bu tamamen simülasyonun bir parçası. Yapay zekanın bizi test etme şekli bu.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Su Elementi vs Problemler

• Yengeç: "Gerçekten çok üstüme geliyorsunuz... Problem çıktı diye hemen yükleniyorsunuz, biz burada bir aile değil miydik? Ben biraz gidip kedimi seveceğim, moralim çok bozuldu."

• Akrep: "Bu problemi arkamdan kimin çıkardığını çok iyi biliyorum. İsmini vermeyeceğim ama o kendini biliyor. Engelledim, IP’sini buldum, dava açıyorum. Sırf beni düşürmek için yaptınız bunu ama ben küllerimden doğarım oğlum, siz kimsiniz?" (Gözlerini kısarak bakar). -,-

• Balık: "Arkadaşlar ben akışına bırakıyorum... Problem kendi kendine eriyip gitsin evrende. Zaten dünya fani, her şey sahte... Arkaya slow bir şeyler açıyorum, gelin camdan yağmuru izleyelim, dertleşelim biraz..."

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Beni özetlemiş komikli

Akrep: "Bu problemi arkamdan kimin çıkardığını çok iyi biliyorum. İsmini vermeyeceğim ama o kendini biliyor. Engelledim, IP’sini buldum, dava açıyorum. Sırf beni düşürmek için yaptınız bunu ama ben küllerimden doğarım oğlum, siz kimsiniz?" (Gözlerini kısarak bakar). -,-

Not: Yaşandı

Cherry

Geceye aşık bir kadının güneşi olamazsın.
Elmas Üye
Koç: "Arkadaşlar problem falan yok, bitti, hallettim! Kim dedi problem var diye? Geliyorum ulan, duvarı yumruklayarak çözeceğim bu olayı, bekleyin!"

hep bi hiddet hep bi siddet : )) gözü kara.

Cherry

Geceye aşık bir kadının güneşi olamazsın.
Elmas Üye
Üst Alt