Burcum balık, yükselenim başak.. ben cafi caf, menmun oldum.Sen nesin ki
Burcum balık, yükselenim başak.. ben cafi caf, menmun oldum.Sen nesin ki
Geçmiş olsun 🤣Burcum balık, yükselenim başak.. ben cafi caf, menmun oldum.
Deli miyim sence ahahGeçmiş olsun 🤣
Yok yani ne alakası var 🤣Deli miyim sence ahah

+1![]()
#scorpio
Senin kararsızlık beni öldürecek :)Terazi: "Akşama ne yiyeceğimize sen karar ver hayatım, çünkü ben evlendiğimizden beri hâlâ onu
düşünüyorum."
Doğru ya off... @Run geçen ay istanbula geldiğinde 257482 tane mekan değiştirdik yemek yemek için sırf beğenmediğim için. Sonra gittik çatı katında bir yere güvercin gibi konduk, orası da çok içime sinmemişti ama kmlerce yürümüştük yorulduğumuzdan mecbur oturalım bari dedik... ama manzara güzeldi...
allah allah gömersin sandım bu gülücüklü yorumu beklemiyordum.... bi şey olmuş sana...Senin kararsızlık beni öldürecek :)
Seni seviyorum ❤️allah allah gömersin sandım bu gülücüklü yorumu beklemiyordum.... bi şey olmuş sana...
Rahat olun arkadaslar bendeeAslan: "Sakin olun. Bu sorunun benim karşıma çıkması bile hataydı zaten. Şimdi arkaya bir müzik açıyorum, izleyin ve kriz nasıl karizmatik bir şekilde yönetilirmiş görün.
Koç: "Arkadaşlar problem falan yok, bitti, hallettim! Kim dedi problem var diye? Geliyorum ulan, duvarı yumruklayarak çözeceğim bu olayı, bekleyin!"
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.