Zel gibi,bilemedim.
ÜzdüZel gibi,bilemedim.
Ne hale getirmisler hayvani.![]()
Doğru aslında;
Nobody: Aslan burcu ile alakam yok. Övgüye falan hiç gerek yok,öyle kanmam : )))))
Beni zorla egoist yapmak için uğraşıyorsunuz![]()
Doğru aslında;
Nobody: Aslan burcu ile alakam yok. Övgüye falan hiç gerek yok,öyle kanmam : )))))
Beni zorla egoist yapmak için uğraşıyorsunuz
![]()
Estağfurullah, herkesin düşüncesine saygım var. Ben eğleniyorum ve gayet sakinimBi gün ' hay sizin de yıldızınızın da aslanınızında.....' diye üstünü basini yirtcakmissin gibi vibe veriyorsun bazen.
Sakinles... sakinles... sakinles...
Hepimiz birer yıldız tozuyuz....
Estağfurullah, herkesin düşüncesine saygım var. Ben eğleniyorum ve gayet sakinim

valla benim bildiğim bütün balıklar kadını/erkeği fark etmeksizin azgın bayır domuzu gibi dolanıyor ortalıklarda...Evet balik erkekleri cok capkinmis ama balik kadinlari öyle degil..
Bsk bizim @Küboo da balik. 🤗
valla benim bildiğim bütün balıklar kadını/erkeği fark etmeksizin azgın bayır domuzu gibi dolanıyor ortalıklarda...
Kim dedi çapkın diye..Evet balik erkekleri cok capkinmis ama balik kadinlari öyle degil..
Kim dedi çapkın diye..
Yanımdaki iddia etmiyor :) söyleyen sensin haah.Yanında arkadaşa sorucaksın onu, diyip ben sıyrılayım olaydan: )
Evet balik erkekleri cok capkinmis ama balik kadinlari öyle degil..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.