Galiba ben de capkinim ya da capkindim cicegim yaaa 🚬
balik kadinlariin öyle olmadigi inancim yerle yeksan oldu su anlskdj: )
Galiba ben de capkinim ya da capkindim cicegim yaaa 🚬
balik kadinlariin öyle olmadigi inancim yerle yeksan oldu su anlskdj: )
Ben cok capkinim.@Süreyya cigim ne diyorsun bu konu hakkind? 😂😁
Ben cok capkinim.
Flört etmeyi cok severim.
Ayak üstü bile flört eden insanim.
Merkür agirlikli haritamda.
Konversation ist das a und das o.
Kimse de sohbetin skici dememistir.
Ama baglaninca da,alayi bacimdir.
Salvarla börek felan acabilirim,o denli yani.
Yeter ki erim mutlu olsun.
Seytan tügü var bizde ciceğim.Ozaman sorun bende 🤣🤣🤣 gencken bende öyleydim.. hatta bizim komsumuz bir keresinde sey demisti "kizim sen pek güzel de degilsin de, sohbetinle nazar degdiriyon, herkesle sohbet etme"
Övdümü sövdümü hâlâ tam emin degilim😃
10.evin hangi burç..
Xasth..
![]()
Yakında astrolog xasth diye sayfa açmaz inş..Ya kaç yıl paranormal siteler yönetmiş.
Mardinli Belkıslara taş çıkartır büyü muska işlerinde.
Tutturmuş şimdi yok bilim yok saçmalık.
Gizli gizli okuyup öğrenmiyorsa bir şey bilmiyorum.
Baliklarin yüz karasi su Nihal
Baliklarin yüz karasi su Nihal
aptal nihal niye yengeç oluyor kardeşim, oğlak olsun terazi olsun.Aslinda düsününce Yengec daha makul olabilir. Balık'ta bu kadar benim de benim ille de benim toksikliği olmaz birakir bi yerden sonra.
aptal nihal niye yengeç oluyor kardeşim, oğlak olsun terazi olsun.
beşir de yengeç değil ona bakarsan, felaket kıskanç.
orada çok da ince olmayan bir nüans var. misal ikili ilişkilerde benim olduğunu hissetiğim zaman ve güveni kaptığımda kıskanmam. benden ayrılırsa kinimle birlikte ateş olurum....Yengeç kıskanç değil mi?
Hele sen?
orada çok da ince olmayan bir nüans var. misal ikili ilişkilerde benim olduğunu hissetiğim zaman ve güveni kaptığımda kıskanmam. benden ayrılırsa kinimle birlikte ateş olurum....
Ay zirlamalari cekilir gibi degil ya.Aslinda düsününce Yengec daha makul olabilir. Balık'ta bu kadar benim de benim ille de benim toksikliği olmaz birakir bi yerden sonra.
Ay zirlamalari cekilir gibi degil ya.
Bayilio bir de xD
Ama bir bölümde nisan olarak geciyo dogum ayı.![]()
Aman simarik deliydi o.
14.11.1983
Film yönetmeni kesin Astroloji ilgilisiydi.
Yalnızca bu sahnede değil, birçok Aşk-ı memnu sahnesinde ince jest mimiklerle küçük ama ağır detaylara önem veriyordu.
En iyi yapımlardan biriydi ya.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.