BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sen tüm burclara hakimsin anladığım kadariyla :D
Arkadaşlarım internetten tanıdıklarım akrabalarım çevremdeki herkesin burcunu sorup gözlemlerim.
Yani hem okuyorum,hem izliyorum,hem deneyimliyorum.
Bazı burçlar daha az var çevremde ona göre bilgim değişebiliyor.
Hobi gibi bir şey lisede başladı 🤣🤣🤣

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yaaa demek bu dekolte merakı burcumun şeysi miymiş

Kova çok acimasız geldi ya
Kova burcu evliliğe en uzak bulduğum burç olabilir aslında bir arkadaşım vardı biriyle flört ederken sıkılıp diğerine next takılıyordu uzun yıllar öyle takıldı 🤣
Bir diğeri 30 küsürlerinde işim olmaz diyor evlilikle ama flörtöz böyle şeyler işte 🤣🤣🤣 doğru yani kova işin kısacası

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bir sayfa geride kalmış yine kübonun paylaşımı
@macecik

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Evet evet şimdi baktım. Kova burcu tam tahmin ettiğim gibi. Kendimden biliyorum😁
Doğruladığınız için teşekkür ederim 🤣🤣🤣
Kova ile arkadaşlık güzel dümdüz dobra iyi kötü çatapat konuşması benim için kafi

CaT

🎈
Board Admin
Ben açıkcası duygusal açlık olarak doyması en zor burç olarak düşünüyorum.
Bu yüzdende arayışa girebiliyorlar. Üzülme diye söylemedim adı altında yalanda iteliyorlar.
Ben böyle düşünüyorum en azından 😁 çok saf hiç bir şeyin farkında değilmiş gibi görükürker müthiş gözlem yapıyorlar.
Öyle alık falan diye algı yapılıyor ama o iş öyle de değil bu arada
(bunu yayınlayamamış mıyım yahu)

Yanlis ayrintilara takiliyoruz ve vizcdanliyiz bazen tepki verirsek karsi taraf kırılırmi diye düsünüyoruz, saf sanilmamiz o yüzden.. 🚬

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yanlis ayrintilara takiliyoruz ve vizcdanliyiz bazen tepki verirsek karsi taraf kırılırmi diye düsünüyoruz, saf sanilmamiz o yüzden.. 🚬
Empati yeteneğiniz çok güçlü ve hisleriniz. Balık erkeklerini pek sevmem ama kadınlarını severim. Çok yıpratıyorsunuz kendinizi içe ata ata ileriki yaşlarda depresyon veya melankoli kaçınılmaz oluyor. O birini kırmamak için söylemedikleriniz içinizde birikiyor. Bende öyle valla hasta olurum 🤣🤣🤣 tabi ben akrebim

• sigara
Tepkiler: CaT

CaT

🎈
Board Admin
Empati yeteneğiniz çok güçlü ve hisleriniz. Balık erkeklerini pek sevmem ama kadınlarını severim. Çok yıpratıyorsunuz kendinizi içe ata ata ileriki yaşlarda depresyon veya melankoli kaçınılmaz oluyor. O birini kırmamak için söylemedikleriniz içinizde birikiyor. Bende öyle valla hasta olurum 🤣🤣🤣 tabi ben akrebim

Anne senmisin???? 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

Üst Alt