çok iyi yay efsane olmus ve doğru bence![]()
akrep tıpkısının aynısı tabiki
Sen tüm burclara hakimsin anladığım kadariyla
çok iyi yay efsane olmus ve doğru bence![]()
akrep tıpkısının aynısı tabiki
Arkadaşlarım internetten tanıdıklarım akrabalarım çevremdeki herkesin burcunu sorup gözlemlerim.Sen tüm burclara hakimsin anladığım kadariyla![]()
Kova burcu evliliğe en uzak bulduğum burç olabilir aslında bir arkadaşım vardı biriyle flört ederken sıkılıp diğerine next takılıyordu uzun yıllar öyle takıldı 🤣Yaaa demek bu dekolte merakı burcumun şeysi miymiş
Kova çok acimasız geldi ya
Başak burcu da fena değil, ona da ikinciliği veriyorum. Kova burcu yok mu asıl onu merak ettim?Boğa burcu tam benlik cevap vermiş😁
Evet evet şimdi baktım. Kova burcu tam tahmin ettiğim gibi. Kendimden biliyorum😁Bir sayfa geride kalmış yine kübonun paylaşımı
@macecik
Doğruladığınız için teşekkür ederim 🤣🤣🤣Evet evet şimdi baktım. Kova burcu tam tahmin ettiğim gibi. Kendimden biliyorum😁
Sadece arkadaşız nunu😁Doğruladığınız için teşekkür ederim 🤣🤣🤣
Kova ile arkadaşlık güzel dümdüz dobra iyi kötü çatapat konuşması benim için kafi
Erkekleri sormuş yahu sen erkek misin🥲sapık ?
Ben açıkcası duygusal açlık olarak doyması en zor burç olarak düşünüyorum.
Bu yüzdende arayışa girebiliyorlar. Üzülme diye söylemedim adı altında yalanda iteliyorlar.
Ben böyle düşünüyorum en azından 😁 çok saf hiç bir şeyin farkında değilmiş gibi görükürker müthiş gözlem yapıyorlar.
Öyle alık falan diye algı yapılıyor ama o iş öyle de değil bu arada
(bunu yayınlayamamış mıyım yahu)
Erkekleri sormuş yahu sen erkek misin🥲
sapık ?
Empati yeteneğiniz çok güçlü ve hisleriniz. Balık erkeklerini pek sevmem ama kadınlarını severim. Çok yıpratıyorsunuz kendinizi içe ata ata ileriki yaşlarda depresyon veya melankoli kaçınılmaz oluyor. O birini kırmamak için söylemedikleriniz içinizde birikiyor. Bende öyle valla hasta olurum 🤣🤣🤣 tabi ben akrebimYanlis ayrintilara takiliyoruz ve vizcdanliyiz bazen tepki verirsek karsi taraf kırılırmi diye düsünüyoruz, saf sanilmamiz o yüzden.. 🚬
Senin gönlün olsun ne dersen öyle olsun. Rahat diyelim mesela veya şey herkesi mutlu etmek isteyen 🤣🤣🤣🤣Sapık degil herseye açık diyelim 😁😆
Bu kesinlikle doğru şklasd
Empati yeteneğiniz çok güçlü ve hisleriniz. Balık erkeklerini pek sevmem ama kadınlarını severim. Çok yıpratıyorsunuz kendinizi içe ata ata ileriki yaşlarda depresyon veya melankoli kaçınılmaz oluyor. O birini kırmamak için söylemedikleriniz içinizde birikiyor. Bende öyle valla hasta olurum 🤣🤣🤣 tabi ben akrebim
Üzme kız beni ağlağım benAnne senmisin???? 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.