Bim parfümü yok mu ya@Chen kokumuz belli. Paco Rabanne One Million / Paco Rabanne invictus / Tom Ford Black Orcid. Hangisini seversen onu bırakayım.
Seni de tek dişi kesmez gibi hayırlısı jfjdyok ki şöyle dişli bir dişi aslan hanım birey... yuvamızı kuralım, işimize gücümüze bakalım...
Boşuna sürü demedik lkjasdklSeni de tek dişi kesmez gibi hayırlısı jfjd
@HolySpectre haklısın.@Chen krallıgımıza nifak tohumları ekemeye çalışıyor.. Oyuna gelmeyelim lkasjdlsa
@nunu ama ben şeyim yani kadın değilim. Herif, erkek, adam vb gibi nitelendirilebilir. Lütfen!O sırada aslan burcu kadını !
Ekli dosyayı görüntüle 4667
Yok zaten sürekli capsler atıyorum hemen hemen tüm burçları attım geçmişte var. Şimdi okudum yorumları@nunu benimkini beğenmedi sanırım yorumlamadı
Neden böylesini çekiyoruz dersin paratoner gibiyiz cncnAy çok doğru 🤭 genelde de hep sorunlular bizi bulur ya.
Bir bilsem canımNeden böylesini çekiyoruz dersin paratoner gibiyiz cncn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.