balik katliami yaptin @Chen marmara da canli balik kalmadi gjdjdhsBu balık erkekleri bana hep şey geliyor ne biliyim işte ya öyle bişi
sapık ?Bu balık erkekleri bana hep şey geliyor ne biliyim işte ya öyle bişi
Yoo sapık değil de mizmizsapık ?
Yaaa demek bu dekolte merakı burcumun şeysi miymiş
Kova çok acimasız geldi ya
Ben açıkcası duygusal açlık olarak doyması en zor burç olarak düşünüyorum.Yoo sapık değil de mizmiz
Balığa saf muamelesi yapılır ama en saftirik olan terazidir.Terazi cok iyi djkdjd
en saf akreptir kendimden bilyorum fjsjddjfBalığa saf muamelesi yapılır ama en saftirik olan terazidir.
Yok be en saf biz değiliz biz sadece aşık olunca %100 duygularla haraket ettiğimiz için saf salak oluyoruz harici gayet mantıklı bir insanımen saf akreptir kendimden bilyorum fjsjddjf
peki biz en neyiz fjdhshs nolur birseyin eni olalim djssjYok be en saf biz değiliz biz sadece aşık olunca %100 duygularla haraket ettiğimiz için saf salak oluyoruz harici gayet mantıklı bir insanım![]()
Biz en ya hep ya hiçiz.peki biz en neyiz fjdhshs nolur birseyin eni olalim djssj
bizden bi mok olmaz diyeceksin diye cok korkmustum djsjdjjsBiz en ya hep ya hiçiz.
En ortası olmayanız.
Ben öyle biliyorum.
Akrep burcunu gömeceğim konular elbette mevcut ama tuhaf bir şekilde asaleti olan bir burcuz bi mok olmaz falan da diyemembizden bi mok olmaz diyeceksin diye cok korkmustum djsjdjjs
İlk okul öğretmenim çok tatlı bir yaşlı beydi.zaten beni tanıyanlar galata lordu der oyle boyle asalet degil gdjjsjsxi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.