Son düzenleme:
Valla ben pek anlamam ve sanırım biraz ağır yorumlamış :)
Bu yay doğru olabilir benim hep böyle sıfıra yakın :)
230 0 a yakın çiçeğim. bir kafeye gidip çay kahve içmen yeter.Bu yay doğru olabilir benim hep böyle sıfıra yakın :)
sen nasıl bi kralsın yaaaa ❤️❤️yüzde 80 e selam olsun... 😂😂
Evinizin Aslanı geldi. Lütfen yelelerine dokunmadan sevin.
Nasıl edemedin? Nasıl edemediğini dinlemek isterim/z.Nasil tahmin edemedim.
Nasıl edemedin? Nasıl edemediğini dinlemek isterim/z.
Soruya cevap olmamış ama neyse. Nasıl belli ederiz kendimizi?Boşluğuma denk geldi, yoksa cuk diye bilirdim... Ah be..
Çünki Aslan ve Koçlar hep kendilerini belli ederler..
Hoş gelmiş. Bundan sonra sürü halinde dolaşacağız. Ekmeğimizin peşindeyiz..Aslanlar 2 olmuş @HolySpectre burçdaşin gelmiş foruma
Bence kokunuzu birakıp bölge belirleyin ikiniz de erkek aslansınız....Hoş gelmiş. Bundan sonra sürü halinde dolaşacağız. Ekmeğimizin peşindeyiz..
yok ki şöyle dişli bir dişi aslan hanım birey... yuvamızı kuralım, işimize gücümüze bakalım...Bence kokunuzu birakıp bölge belirleyin ikiniz de erkek aslansınız....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.