Hangi abdest?(: Abdest alıyordum ondan döküyordu
Hangi abdest?(: Abdest alıyordum ondan döküyordu
Üff tam da ağzıma Bi parça çikolata atmiştim ya nerden de gördün bütün tadı gidecek şimdi :/@Chen Bi bardak su?
(: Boy olmaz abdest kabul olmaz alırken bozulur namaz abdesti evladinHangi abdest?
Yanlış zamanlama oldu o zaman. Çikolata sonrası su içilmezde şimdiÜff tam da ağzıma Bi parça çikolata atmiştim ya nerden de gördün bütün tadı gidecek şimdi :/
(: Aynen icdim (: yangından eser kalmdi sen@suC su içtin mi
Yok yok içerim hatırlattın Bi kereYanlış zamanlama oldu o zaman. Çikolata sonrası su içilmezde şimdi
Neyse hadi ben içeyim boşa gitmesin bari, dudaklarım kurumasın :)
Afiyet olsun. Geride çevirmez ikramı 🙂Yok yok içerim hatırlattın Bi kere
Luxe bak sevgilisi var su içerken kayıt edicek yakma su çocuğu (:Telde sevgilinin su içme sesini kaydedip atmalık bir konu.... Ssjsjsj
Lik lik al boğazdan gelen sesi diyor heralde (: su anladığım suysaSu içerken ses nasıl atılacak ya içtikten sonra ehhhğğ mi deniliyor 🤔
Anlamadiğin su nasılLik lik al boğazdan gelen sesi diyor heralde (: su anladığım suysa
Belki konuşurken çiş ediyor (: onun sesi su sesi çok (:Anlamadiğin su nasıl
(: Kaliteli telefonlar arka plandaki hersesi iyi yansıtır ondanÇiş ederken teli yakınen mi tutuyor
Haydaaaaaaa
Çekirdek çitliyor bi de sesini duyura duyura su da mı içiyor 😁Telde sevgilinin su içme sesini kaydedip atmalık bir konu.... Ssjsjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.