Gerçekten güzel bir konu su içelim arkadaşlar günde en az 6 7 bardak teşekkürler yakşamlar
Evian için yorumum aynı.evet biliyorum ikisinide, evian cok hosuma gitmiyor acikcasi san Pellegrino da haddiden fazla pahali geliyo ..
sen nasil buluyorsun bunlarin tadini?
Evian için yorumum aynı.
San Pellegrino içinde aynı yorum yapabilirim ama içimi güzel. Şişesi ve etiketi de güzel :)
ben baya soğuk su içtim bugün@macecik su içtin mi? Yerime de iç
Hasta olursun kıyamamben baya soğuk su içtim bugün
olmam olmam merak etmeHasta olursun kıyamam
Afiyet olsun. Haydi o zaman bir bardak daha kaynamış su 💦🫖nestelenin ürettigi ürün, gitmis italyan ismi vermis havali olsun diye :) tamam italyadan geliyormus ta, sonucta nestle ürünü
acikcasi ben cesme suyunu kaynatip iciyorum, arada da sise tasiyasim varsa marketten aliyorum.. 6li paket sise tasimak agir geliyo![]()
Afiyet olsun. Haydi o zaman bir bardak daha kaynamış su 💦🫖
Elbet bir günDenk gelecek olursak, beraber olsun
işmiştim@tekmiyek suyunu içtin mi?
Hemen şimdi bir bardak içUzun zamandir ilk defa az su ictim
Hemen şimdi bir bardak iç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.