Suda mı içmesin 🤣🤣🤣@suC 'a dokunmayalim, o mikserlik yapma pesinde..
Şimdilik bu teknik iş yapıyor, tıkandığı yerde başka tekniklere başvururuz ve onu o zaman doğaçlama yaparızSöylemeyenlere, inat edenlere başka ne tür teknikler uyguluyorsunuz?
Suda mı içmesin 🤣🤣🤣
Ne yazik ki kubo hanim,cay ve kahve ile yetiniyorum ben.Ama icmem gerek sanirim.Yogun bir sekilde terlemedigim surece su hic aklima bile gelmiyor.Var mi tavsiyeniz?@Frithjof efenim siz yeterince su iciyormusunuz?
Ne yazik ki kubo hanim,cay ve kahve ile yetiniyorum ben.Ama icmem gerek sanirim.Yogun bir sekilde terlemedigim surece su hic aklima bile gelmiyor.Var mi tavsiyeniz?
Su için, tavsiyem bu.. içtikçe icesi gelir insanin aslinda.. bi başlasaniz . Heleki bir kahve icince, yerine bir bardak su icmek gerekiyormus, yani double su icmeniz gerekecek
Profesyonel sporcu olan bir arkadasim,bana suyu icerken agizdolusu degil de,yudum yudum icmemi soylemisti.Boylelikle karaciger suyu daha cabuk absorbe ediyormus.Bir sure denedim gercekten hakli oldugunu anladim.Bakalim bu yaz aliskanliklarimi degistirebilecekmiyim.
Tavsiye vermek icin klavyeye dokunan elleriniz dert gormesin.Su gibi aziz olun. : )
Tesekkürler, bak bu tavsiyenide ben uygulayacağım.. ama ben çok susuyorum yaa, yudum yudum doymuyor gibi oluyorum 😄😄
Yok daha bugün su içmedim, kalkmışken getireyim mi sana da 😂@AsteriX sen suyunu ictinmi? göremedim seni buralarda
(: Doğru yapiyom mu üstat gösterdiğin gibimi@suC 'a dokunmayalim, o mikserlik yapma pesinde..
(: Doğru yapiyom mu üstat gösterdiğin gibimi
(: Eğitimleriniz sağolsunHarika gidiyorsun :)))
(: Eğitimleriniz sağolsun
Suyu eline dökmeyin bencede. :)Estağfurullah efenim, elinize su dökemem :))
(: Hocam sensin (: su dokersin dokmezsin bilemem (:Estağfurullah efenim, elinize su dökemem :))
(: Abdest alıyordum ondan döküyorduSuyu eline dökmeyin bencede. :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.