Pekala içiyorum şuan da içiyorum içiyorummmmmmm@Serçe sen az içmissin biraz daha al
😁 Bu aralar kahveye sardım. Ayrıca şalgamın güzeli buralarda olmuyo 🥺@Civciv , şalgam iç sonra buraya koş:))
Yarasın tontiş ol sende
Bizim buralarda enfes yaparlar.. göndereyim.😁 Bu aralar kahveye sardım. Ayrıca şalgamın güzeli buralarda olmuyo 🥺
Adresi güvercinin ayağına bağladım, yolda. 😄Bizim buralarda enfes yaparlar.. göndereyim.
Gece yediğim çörek çile oldu bana sabaha kadar,uyanır uyanmaz su içtim.))Sabah aç karnına 1 bardak mutkala içmeliyiz.
15 20 dk sonra kahvaltı etmeliyiz.
Çok dusuncelisin @velevki@Lotus ,su içer misin?:)
Aşk olsun yemeyin diye yalvarmadığım kalmıştı.Gece yediğim çörek çile oldu bana sabaha kadar,uyanır uyanmaz su içtim.))
Şaka yapıyorum yaa, iyi oldu tok uyandım :))))Aşk olsun yemeyin diye yalvarmadığım kalmıştı.
Dokunur tabi 🥲🥲
Bana da bak 294884 çeşit yemek yazıp yaa ben yemeyin ama bişe demiştim 🤣🤣🤣
Söylemiyordu napayımÇok dusuncelisin @velevki
Bence @HolySpectre de içmeli kırbaçlarken çok susamıştır tahrik konusunda.
Söylemeyenlere, inat edenlere başka ne tür teknikler uyguluyorsunuz?Söylemiyordu napayım
🤣🤣🤣Söylemeyenlere, inat edenlere başka ne tür teknikler uyguluyorsunuz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.