yenilecek bir şey mi?aşkı yiyen var mı?
çorbayı yemek/içmek gibi bişey....yenilecek bir şey mi?
istemli ve kasti olarak gerçekleştirilen bir şey yâni?çorbayı yemek/içmek gibi bişey....
çevreden işittiğim kadarıyla yorumladim..istemli ve kasti olarak gerçekleştirilen bir şey yâni?
yorumalamadın, tespitte bulundun.çevreden işittiğim kadarıyla yorumladim..
henüz ben tadına bakmadim
aşık mısın?yorumalamadın, tespitte bulundun.
"aşkı yiyen var mı?"
hatta ve hatta aşık olan kişi/kişilere bayağı bir yaklaşım ile ele aldın.
belki bunu ifade etmek istemedin, belki de üzerine fazla düşünmedin, olabilir.
üzerine bir cilt kitap yazılabilir "aşk" kelimesinin.
çevreden işitme konusuna gelecek olursam başkalarının laflarını dikkate alırım ama ağzımdan çıkan bir çok şey bana âittir, bunun bilincinde olmaya gayret gösteririm.
tadına bakma hususunda herkesin yaşayabileceği bir olgu değil, yüksek duygusal farkındalık gerektirir.
öyle miyim sence?aşık mısın?
Konu kapanmıştır arkadaşlar ...Ah Müjde Ah
gazinodaki hatun mu?Ah Müjde Ah
evet dedigim de satır satır yazmayacaksan, evet.öyle miyim sence?
satır satır yazmak mı seni rahatsız ediyor, yoksa kullandığım lügât mı? aşk konusunda ise merak ettim, neye dayanarak "evet" dediğini.. sence?evet dedigim de satır satır yazmayacaksan, evet.
satır satır yazman değil, kullandığın lügatın kendinden eminliği biraz rahatsız ediyor açıkçası. aşk konusunda “evet” dememin de öyle havadan bir sebebi yok; söylediklerinden ve yaklaşımından çıkardığım sonuç. ama bunu kesin hüküm gibi sunmamı bekleme, seni senden iyi tanıdığımı iddia etmiyorum. sadece bende bıraktığın izlenim bu yönde...satır satır yazmak mı seni rahatsız ediyor, yoksa kullandığım lügât mı? aşk konusunda ise merak ettim, neye dayanarak "evet" dediğini.. sence?
Olim adamı şamarlar gibi şey yapmayın herkes adama yazısından dolayı takıyor ufaktan sus sen beni dinle yanlış bişi demedim dsfsdftek sorum olacak garga..
NE ALAKA ?
benim özgüvenli olmam başkalarını rahatsız ediyorsa edebilir, rahatsız olanlar kendilerinin neden böyle hissetiklerini sorguladıkları zaman sorunun kökenine inmiş olurlar, senden münezzeh olarak söylüyorum. İnsanın kendinden emin cümleler kurmasında bir sakınca görmüyorum açıkcası.. yanlışlanabilir olduğu müddetçe.kendinden eminliği biraz rahatsız ediyor
anladımaçıkçası. aşk konusunda “evet” dememin de öyle havadan bir sebebi yok; söylediklerinden ve yaklaşımından çıkardığım sonuç. ama bunu kesin hüküm gibi sunmamı bekleme, seni senden iyi tanıdığımı iddia etmiyorum. sadece bende bıraktığın izlenim bu yönde...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.