- Katılım
- 7 Nis 2024
- Mesajlar
- 6,067
- Tepki puanı
- 599
- Puanları
- 113
- Yaş
- 32
- Konum
- Lüksemburg
- Cinsiyet
- Kadın
Malzemeler:
1. Ispanaklar ve soğan yıkanır, ince ince doğranır.
2. 3 yemek kaşığı zeytinyağı tavaya alınır ve önce soğanlar kavrulur. Ardından ıspanak eklenerek kavrulmaya devam edilir.
3. Tuz ile tatlandırılır. Ocaktan alınır ve ılımaya bırakılır.
4. Sarımsaklar ezilir, süzme yoğurt ve baharatlar ile karıştırılır.
5. Ispanakların üzerine koyulur.
6. Pul biber tereyağında kızdırılır ve üzerine dökülerek servis edilir.
Afiyet olsun.
- ½ demet ıspanak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 dal taze soğan
- 1 çay kaşığı toz kişniş
- 2 diş sarımsak
- Süzme yoğurt
- Pul biber
- Tuz
- 1 yemek kaşığı tereyağı
1. Ispanaklar ve soğan yıkanır, ince ince doğranır.
2. 3 yemek kaşığı zeytinyağı tavaya alınır ve önce soğanlar kavrulur. Ardından ıspanak eklenerek kavrulmaya devam edilir.
3. Tuz ile tatlandırılır. Ocaktan alınır ve ılımaya bırakılır.
4. Sarımsaklar ezilir, süzme yoğurt ve baharatlar ile karıştırılır.
5. Ispanakların üzerine koyulur.
6. Pul biber tereyağında kızdırılır ve üzerine dökülerek servis edilir.
Afiyet olsun.