Bugun aldığınız ürünü ertesi gün aynı fiyattan alamadiğinizdaki tepkiniz, Yaprak Dökümü dizisindeki Ali Rıza Beyin tekerlekli sandalyesindeki battaniye ile aynı tepki olduğunu farkettiğiniz o an...
Zam zam zam
Zam zam zam
haklısınız, fakat hala lezzetli sucuğu sofralarımızda kalabilmesi için çalışan dürüst firmalarda var. bunlardan bir tanesi cerrahpaşa sucuk olarak nette satışta. bakarsınız belki ilginizi çekebilir. yorumları vs. gayet iyi. bende denedim geçenlerde. şikayetim yok. fakülteyle alakalı sanırım güvenilir.közde sucuk... üzdünüz beni....
wallahi ister inanın ister inanmayın, işten değil dişten artar mantığıyla 4 ay kraker, kahve , sigara ve su ile yaşadım.Ben nasıl yaptığımı bilmiyorum, para biriktiriyorumTüm bildirimleri kapattım, alışveriş yapmıyorum
![]()
demek ki neymiş? arada bi kafayı kaldırıp nerdeyiz diye bi bakmak lazım mışZamanla vazgeçilen seyler okudum, vallahi forumda acaba baska neyi yanlis okuyup cevapladim diye düsünür oldum
wallahi ister inanın ister inanmayın, işten değil dişten artar mantığıyla 4 ay kraker, kahve , sigara ve su ile yaşadım.
hımmmm. kola light mı yoksa kahve-kraker mi daha pırlanta? ikilemde kaldımCola light ve sigara ile kilo vermisligim var...
Bazilarin pirlantasi küçük, bazilarin ekmeği bayat....
Suanki aklim olsa kahve krakeri seçerdimhımmmm. kola light mı yoksa kahve-kraker mi daha pırlanta? ikilemde kaldım
walla ben yazdım ama inan ki hiç de oyle hatırlamak istediğim bir dönem değil hayatımdaSuanki aklim olsa kahve krakeri seçerdim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.