Seviyorum sizin oradan alış veriş yapmayı
hele o en sevdiklerimi almayı üffff
Turkay da yok öyle şeeyler
Kesin öyledirInsan iste, hep olmayani ister ben de deli gbi türkiyede alisveris seviyorum fiyattan degil heee jsjshsjs
Kesin öyledir
ben olmayanları alıyorum ama sizin oradan
oy oy oy oy anlatamam
kıyafete gelince hiç bakmadım sizin orada daha çok boğaz derdindeyim bençaput için çok zaman gerek
almanyanin nesini yedin de begendin yaw djdhdhs tatlilari mi?
salam sucuk peynir vs vs vs
sınırda sorun çıkmasa kamyonla bira da alırım![]()
türkiyeden Salam mıAlmanya gümrügünde sorun cikmasa salami türkiyeden getiririm 😂😂😂 bira desen öyle...
türkiyeden Salam mı![]()
Şu ana kadar gittiğim hiç bir ülkede yerel lezzetlerin dışına çıkmadımPinarin bir salami var üff hindi büfe mi ne
Almanlarin salamimi yenir yhaaa jsjdjs
Bir de Turkay dan avrupa domatis bile almıyor sağlıksız diye bunu düşün bir şey alırken![]()
Sence bu ondan mi? Yoksa türkiyeye para yedirmek istemediklerinden mi?? 😂😂 hem avrupa birliginden alip kendi milletine para kazandirmak varken, neden türkiyeye kazandirsin? Nerede cikari var ordan alir alman, kendini ve cikarini düsünür her kosulda, hele yeni koalisyon.. bizi batirmazsa iyi
kontrol edilen ürünlerin içindeki zehirli maddelerin çokluğu hep uydurma diyorsun yani hmmmmmmm
ben burada belirli başlı yerler dışında işlenmiş gıda almıyorum
zaten damak tadıma da hitap etmiyor
sizin marketlerde damak tadıma göreleri var tabi ki
asıl güzeli ev yapımları minik imalathaneler ama bulmak sıkıntı her zaman onları![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.