@starbucks kurabiyesi yok mu bi süredir ?
hayatım son zamanlarda yeterince dalgalı, bir de fırtınaya kapılırsak bu denizde kimse sağ çıkamaz@leblebitozu bu sıralar keyifsizdi aama toplamıştır gelsin de fırtına çıkartın😂😂
@Lotus 'a ne yapacağını söylemezsin. ben geldim bana anlat derdini 🤪🤣Çocukluk mirasıymış hadi oradan... miden iyi olsun istiyorsan öyle sakız makız yutma...
@leblebitozu ye en olmadı aspirin gazoz iç düzelir belki
ballı böreğim adam da kaoscu çıktı. bu foruma ikimiz fazla gelmeyelim ne dersin ? 🤪🤣@leblebitozu mu ruh ikizin😂
Ne ara ikiz oldunuz siz ya🤭🤭🤭
Derdim yok abla tamam bişi demedim
yokluğumu fark ettin demek. çok mu belli oldu ? 🤪Derdim yok abla tamam bişi demedim![]()
valla belli oldu hiç dönüş alamayınca nerelerde dedim 🖤
@Cherry öpüldün😘
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.