kaosseverlikten ötürü asdlkasld@leblebitozu mu ruh ikizin😂
Ne ara ikiz oldunuz siz ya🤭🤭🤭
@leblebitozu bu sıralar keyifsizdi aama toplamıştır gelsin de fırtına çıkartın😂😂kaosseverlikten ötürü asdlkasld
şimdi de sen mi başladın kaosa akdkasdj@leblebitozu bu sıralar keyifsizdi aama toplamıştır gelsin de fırtına çıkartın😂😂
Akıllı takiliyorum bennnşimdi de sen mi başladın kaosa akdkasdj
kıyamam çok da masumAkıllı takiliyorum bennn
Ne masumluğumu gördün?kıyamam çok da masum
Sana bir sır verebilirim ama burdan olmaz lkdmfg@alcatraz gel de iki "sana neeeee," diyeyim sana ya🙈🙈🙈
Özelden bul beni @nunu 😂Sana bir sır verebilirim ama burdan olmaz lkdmfg
ne şeytanlığını gördüm ?Ne masumluğumu gördün?
bana da yazz bana daSana bir sır verebilirim ama burdan olmaz lkdmfg
bana da söyle bana daÖzelden bul beni @nunu 😂
@alcatraz benim şeytanlar azapta. Çıkınca sana haber ederimne şeytanlığını gördüm ?
yazık değil mi şeytanlara ? niye azap çektiriyorsun ?@alcatraz benim şeytanlar azapta. Çıkınca sana haber ederim
Sana salayım senin şeytanlar bu sıralar pek az gibi geldi🤭🤭yazık değil mi şeytanlara ? niye azap çektiriyorsun ?
azad et çabuk![]()
sal sal onu da bana salSana salayım senin şeytanlar bu sıralar pek az gibi geldi🤭🤭
Kalsin yerinde şeytanlarım bir gün lazım olur🤪sal sal onu da bana sal
ben hallederim ne de olsa. yolla gelsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.