evvet , elbette .dpp'ndeki hatun halis mi 🤪🤣
evvet , elbette .dpp'ndeki hatun halis mi 🤪🤣
insanın hasta olası geliyor kış gelmedenevvet , elbette .d
abi neden hep kızlar asılıyor pp`me , bir tane forum erkeği demedi ulan ne güzel pp .dinsanın hasta olası geliyor kış gelmeden![]()
Tesettür ederim ajsbsbbsbdbd
o erkoların sorunu. ben güzele güzel, çirkine çirkin derim yaniabi neden hep kızlar asılıyor pp`me , bir tane forum erkeği demedi ulan ne güzel pp .d
Der😂😂😂o erkoların sorunu. ben güzele güzel, çirkine çirkin derim yani![]()
valla ya buranın gençlerini topluca club`a götürücem biraz kızların arasına karışsınlar .do erkoların sorunu. ben güzele güzel, çirkine çirkin derim yani![]()
ay öyle bi organizasyon olursa ben gelirim bak istanbula sırf bu ekip içinvalla ya buranın gençlerini topluca club`a götürücem biraz kızların arasına karışsınlar .d
admin olduğumuz kadar abiyizde
öhöm... abartmayalım da yani şimdi biraz şeyapmaayalım 🤪🤣
olmaz .d sizi @Chen diskoya götürsün , ben agaları götürücemay öyle bi organizasyon olursa ben gelirim bak istanbula sırf bu ekip için![]()
Senin beni abarttığın gibi🤪🤪🤪öhöm... abartmayalım da yani şimdi biraz şeyapmaayalım 🤪🤣
iyi etmişsin. arada camıma taş atıverSenin beni abarttığın gibi🤪🤪🤪
Gidiyordum seni görünce laf edeyim dedim
Biz seninle arkada devam ederiz gönlü güzelim 😘
niye ? haremlik selamlık mı var ??!!olmaz .d sizi @Chen diskoya götürsün , ben agaları götürücem
yahu ne alaka .d ondan demiyorum çocukları hovardalığa çıkarıcam diyorumniye ? haremlik selamlık mı var ??!!
ee tamam hep beraber çıkarız işte ? sorun neyahu ne alaka .d ondan demiyorum çocukları hovardalığa çıkarıcam diyorum
sen erkek misin? .dee tamam hep beraber çıkarız işte ? sorun ne![]()
ona serbest. o benim ruh ikizim artık. istediğini istediğine diyebilir. eminim hak etmişlerdir ajsdhasdaskl
niye ? ne bu ayrımcılık ? erkekler hovardalık ve çapkınlık yapabilir de kadınlar yapamaz mı yani ? hayırdır ? 🤣sen erkek misin? .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.