Ben ayvaya benzettim🤗Haydi devam o zaman
Bunlar armut mu ayva mı bilemedim buyrun siz biliverin şunu
![]()
@Küboo bende hafta sonu bir vişne bahçesi gördüm. Dedim kuboya atayım "haydi dalalım" diyecektim. İçerde köpek varmış, kovalandığım ile kaldım.😂
Ben ayvaya benzettim🤗Haydi devam o zaman
Bunlar armut mu ayva mı bilemedim buyrun siz biliverin şunu
![]()
Ben ayvaya benzettim🤗
@Küboo bende hafta sonu bir vişne bahçesi gördüm. Dedim kuboya atayım "haydi dalalım" diyecektim. İçerde köpek varmış, kovalandığım ile kaldım.😂
Kalbimin nasıl attığını sadece ben bilirim🤭Yaaa umarım cok korkmamissindir kdkkd
Pek uslu duruyor, benim yerime de sev. Habersiz gelmesinler de yoksa hepsi göğse basmalık🤭
Pek uslu duruyor, benim yerime de sev. Habersiz gelmesinler de yoksa hepsi göğse basmalık🤭
Kahkaha ile güldün dimi🤭Evet bende bazen tirsiyorum jdjdjd ama bugün bi kedi köpek kovaladi, ben şok 🤣
Kahkaha ile güldün dimi🤭
Çok çokkk severimm🫠Nar ağaçlarının çiçeklerine bayılıyorum siz de bayılın!
Ekli dosyayı görüntüle 8401
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.