Yaşlandıkça Et Yeme Hissim Azalıyor

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
Yaş 35 yolun yarısı diyen şair bile kendi yolunun yarısını tahmin edemediği bir dünyada benim yaşıma yaşlı yada genç demesi geyiklerini geçiyorum ve konuya giriyorum. Gençlik zamanlarım da yani 20'li yaşlarımda et yemeklerine karşı bir doyumsuzluğum vardı. Etli yemekleri olmadan sofradan kalkarsam bilin ki aç kalkmışım demekti. Ama yaş aldıkça et yemekleri ağır gelmeye başladı. Kokuları ağırlaşmaya başladı. Bugün bayılarak yediğim mangal levrek bile ağır geldi mesela. Her geçen gün biraz daha et ürünlerine uzaklaştığımı hissediyorum. Aranızda da böyle hisseden var mı? Kendi seçimi ile vejetaryen/vegan olanlar hariç. Yani ben eti severek ve isteyerek yerken benim gibi olan var mı onu merak ediyorum.

📌Özellikle sulu et yemeklerini hiç yiyemez oldum.

Albatros

Sonradan Sarıysa Ticaridir.
Gümüş Üye
Hazmetmek sorun yaşatabilir ikinci bir faktör olarak eskiden et bu kadar ulaşılır değildi bazı evler için. Şimdi mağaza dükkan en çok yiyecek üzerine. Eskiden şehrin çarşısı olur dükkanlar genel olarak orada konumlanır yiyecek kokuları belli yerden yayılırdı şimdi her yer yemek bunu da düşünün derim. Göz gönül doydu gibi

forumtutkunu

Elmas Üye
Beslenmeyle ilgili şoke eden bilgiler öğreniyorumdur 😀

Üst Alt
🎧 DJ Paneli