Konuların yüzde 70+ sı senin zaten 🤣Eski konular çok zevkli bence hele hele o zamanki aklımızla verdiğimiz cevaplar. hahahahahahahaha ben çok gülüyorum bazı geceler sabah kadar konulara yazardık ne eğlenceli zamanlardı eski konulardaki kendi cevaplarım görmek MÜTÜŞ
Pekiiiii ters 🤠 @forumtutkunu mun elma yanaklımın legoları ??????? Bu konuyu eş geçerseniz kalbim çatadanak kırılırBazen asiri gülüyoruz.
Iyi ki varlar.
Mesela ters kovboy ya da ananas konulari.
Görseli bul ve at sevgili Fluffy.Pekiiiii ters 🤠 @forumtutkunu mun elma yanaklımın legoları ??????? Bu konuyu eş geçerseniz kalbim çatadanak kırılır
Kaygısızımınn dünya üstü bir espri anlayışı ve anlatım dehası var
Kaygısızım
♥️❣️❤️🤎🤍💜💛💚💙💝💖💕💞💘💗🫰🩷🧡🩶 Beeeen
YaaaRabbiiiiiimm nasıl da zeki ve zengin
Ben sadece Forum tutkununu destekliyorummmmLgbt destekleyicisi @Fluffy![]()
Oldu mu şimdi ? Nasıl unutursun hafızamda büyük GB açmamış mıydın o görseleGörseli bul ve at sevgili Fluffy.
Ben uykuya gidiyorum.
Unutmadim.Oldu mu şimdi ? Nasıl unutursun hafızamda büyük GB açmamış mıydın o görselebiri konuyu hortlatsa bulurum aslında
ppp
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.