belki vaftiz babasıyım aksdjsaAlkışlar arasında anne ve babasıyla birlikte geliyordu kahramanımız. ….. pluviofil ve alcatrazın eline tutuşmuş sleepless sahneye doğru yürüyordu….
Ulan size hikaye yazan aklıma vurayım ben 🤦♀️belki vaftiz babasıyım aksdjsa
Güzel bir son olmuş 😀 yalnız o mahmut kim ya ne ara evlenmişiz de biz çok hızlı bir son yapmışsın @pumpkin kalemine sağlık 🌹 başka hikayelerde görüşmek üzere 😂efsooo olmuş son :d
yüreğine kalemine sağlık kanks
@Chen ne o ? begenemedin mi cocugumuzu ?
@Pluviofil yetiş hanım yetiş, cocuga neler diyorlar
aslında o kadar da karışık değil, sadece sonu belli olan hikayeye heyecan katiim diye son cümlede açıkladım çocuğun ebeveynleriniAma kafamızı çok karıştırdın..... 😂
Bir ara kaçırmış olabilirim belki 😀 ama yinede çok güzeldi ben çok eğlendim ya 🌸aslında o kadar da karışık değil, sadece sonu belli olan hikayeye heyecan katiim diye son cümlede açıkladım çocuğun ebeveynlerini
---
arkadaşlar bu hikaye 17 sayfa ya 17, 17 kere yazdım ben bunu, satır atlayarak mı okuyorsunuz napiyorsunuz![]()
teşekkür ederim çok sevindimBir ara kaçırmış olabilirim belki 😀 ama yinede çok güzeldi ben çok eğlendim ya 🌸
Pij miymişim ben@SleepleSsS seninle Mahmut un bebesi değil mi
teşekkür ederim çok sevindim
bunun üzerine bi soyağacı hazırlayıp paylaşcam![]()
Yaa kıyamam üşenmeden de
aaa aşk olsun böyle lüzumsuz şeylerde asla üşenmemYaa kıyamam üşenmeden de
yazmışne entrika dolu bi hikayeydi yalnız herkes herkesle tam türk dizisi kıvamında olmuş 😀 bel farı pek göremedik ama çok
holi tam bi ilgi manyagıymış yaa. papatya gibi açmış suna bak... dokunmadığı hayat kalmamış
videoyu izle bayılıyorum murat sonere khdjhgjklholi tam bi ilgi manyagıymış yaa. papatya gibi açmış suna bak... dokunmadığı hayat kalmamış
yeri gelmişken şunu da iliştiriyim
View: https://youtu.be/5cQPRRzG6Ww?t=81
esinlenen karakterler
holy: halit argun
chen: ender çelebi
kero: yıldız argun/yılmaz/kuyucu/yıldırım
mahmut: alihan taşdemir
alcatraz: zeynep yılmaz
pluviofil: alihan taşdemir
dinamic: caner
![]()
asıl hikayeye bağlı kalsaydık 110 bölüm olurdu kanks, mahmut karakteriyle everip hikayeden çıkaracaktım ama holimden kopamadımben plu ve cen ters cinsiyette olmuşuz ama hikaye oturmuş helal nan sanaa... adamsın sen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.