Tütsü 🌫

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
en son cocuklugumda tütsülerle ilgilenmistim.
ondan sonrasinda hic yakmadim.
hem sevdigim kokuyu bulamadim, hem de bu araplarin sürekli yaktiklari tütsü ( bizimkilerle alakasi olmasada ) beni soguttu : )
ben de ne bulursam yakıyor haldeyim baktım seviyorum bu aralar çeşitlendirmek istedim
evin kimyasal spreylerdense tütsü kokması daha hoş geliyor
1759832304296.png
öncesinde de bunları kullanıyordum ama artık kaliteli yapmıyorlar 3 4 ay giderdi şimdi 1 ayda bitiyor :(

Cherry

Elmas Üye
image.png

bunu iki ayri odaya takiorum , birisi banyoda..

Yumos kokuyor heryer.. DIS kapiyi acar acmaz miss gibi ; ) son 1 senedir üstüne tanimiorum..

tabi arada evde kokulu mumlar var ..

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bende yaratti Nunum.
Herkes farkli tabii.
Tütsüler de kisisel ihtiyaca göre kullanilmali zaten.
Demek ki odanın bir köşesinde falan yakmalısın enteresan ilk kez duydum.. etkileri azımsanamaz bunu da iyice anlamış oldum 🥰
benim geçen başım ağrıyordu bir tane yaktım o kadar rahatladım ki baş ağrım geçti

Cherry

Elmas Üye
ben de ne bulursam yakıyor haldeyim baktım seviyorum bu aralar çeşitlendirmek istedim
evin kimyasal spreylerdense tütsü kokması daha hoş geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 17909
öncesinde de bunları kullanıyordum ama artık kaliteli yapmıyorlar 3 4 ay giderdi şimdi 1 ayda bitiyor :(

bunlarla hic ii tecrübem olmadi , ne kadar cok daha da kalitelisini aldiysam 10 gün sonra CIRT ..

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ekli dosyayı görüntüle 17910

bunu iki ayri odaya takiorum , birisi banyoda..

Yumos kokuyor heryer.. DIS kapiyi acar acmaz miss gibi ; ) son 1 senedir üstüne tanimiorum..

tabi arada evde kokulu mumlar var ..
ev sürekli yeni temizlenmiş gibi mi kokuyor hihi severim yumoş kokusunu hiç kullanmadım
Herkes bir yöntem buluyor yeter ki miss koksun evimiz 🤭

Cherry

Elmas Üye
Yastığa bilemedim lavanta spreyi almıştım onu kullanıyorum okaliptus kış geceleri rahat nefes alımı icin cook iyi buhar makinasında da çok kullanırım

lavanta bende direkt beynime agri yapior. hic sevemedigim bir koku : ( sen spreayledim deyince , düsüncesiyle geberdim ; )

Süreyya

Süper Mod
Demek ki odanın bir köşesinde falan yakmalısın enteresan ilk kez duydum.. etkileri azımsanamaz bunu da iyice anlamış oldum 🥰
benim geçen başım ağrıyordu bir tane yaktım o kadar rahatladım ki baş ağrım geçti
Ay fazina göre de yakiliyor aslinda..ama simdi kafa katistirmayalim bsbsbdbdn

Lavinia

Platin Üye
lavanta bende direkt beynime agri yapior. hic sevemedigim bir koku : ( sen spreayledim deyince , düsüncesiyle geberdim ; )

Direkt yağı ağır gelir sprey hafif yada buharla odaya yayılması iyi geliyo, bu tütsü çubuklarını bende sevemedim yapay bi koku yayıyor doğala en yakın kokuları seviyorum :) hemen alalım sana hemennn

Cherry

Elmas Üye
Direkt yağı ağır gelir sprey hafif yada buharla odaya yayılması iyi geliyo, bu tütsü çubuklarını bende sevemedim yapay bi koku yayıyor doğala en yakın kokuları seviyorum :) hemen alalım sana hemennn

vanilya sprayi alalim bana ; )

gecen kiz arkadasim ( kokulari sevdigimi bilir ), türkiyeden Beyaz sabun kokusu almis. Allahim bayildimmm ona bittim resmen: ))
acaip temizlik kokuyor ; )) öylede dikkatli kullaniorum ki .
Ben TR ye gittigimde bulamadim ; ) sanirim netten siparis vermek gerekiordu.

O gidince yine aynisindan istemistim : )

ama lavantadan kaciorum : )

Lavinia

Platin Üye
vanilya sprayi al bana ; )

gecen kiz arkadasim ( kokulari sevdigimi bilir ), türkiyeden Beyaz sabun kokusu almis. Allahim bayildimmm ona bittim resmen: ))

Bende ayılıp bayılmıyorum ama uyku öncesi iyi geliyor vanilya da bayıyor gibi beyaz sabun misss bak onda buluştuk hgdfhjlş :) su bitki tütsülerinden tavsiye ediyorum sirkeli suyla temizlik sonrası yakıcan negatifler dağılsın 😍

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
vanilya sprayi alalim bana ; )

burada internet olayı aldı gitti ben hemen hemen herşeyi internetten alır haldeyim bence de ondan bulamamıs olabilirsin
sabun ve vanilya hiç denemedim pudra ile benzer midir acaba gerçi eşim bi araç kokusu aldıydı vanilyalı tatlımsı bi kokusu var o ise benlik değil 😁😁😁
Ne farklı zevklerimiz var dimi ya

ben lavantanın en yoğun halini bile seviyorum 🤭 🤭 🤭

Lavinia

Platin Üye
kiz araplarin evi öyle kokuyor : ))) üstlerine baslarina sinmis dolasiorlar etrafta: )))

beyaz sabunda bulusalim biz ölkgh: )

Kız yok onların evi baharat kokuyor dhhshja birde çubuk tütsü kullanıyor onlar amberli mamberli bunlar kokmuyor öyle dumanı enerjiyi dağıtıyor koku olayı başka 😂

Üst Alt