Yaz sonra,merak ettim.Lotusu merak ettim bi o değişik geldi umarım içinde vardır![]()
Yaz sonra,merak ettim.Lotusu merak ettim bi o değişik geldi umarım içinde vardır![]()
ben de ne bulursam yakıyor haldeyim baktım seviyorum bu aralar çeşitlendirmek istedimen son cocuklugumda tütsülerle ilgilenmistim.
ondan sonrasinda hic yakmadim.
hem sevdigim kokuyu bulamadim, hem de bu araplarin sürekli yaktiklari tütsü ( bizimkilerle alakasi olmasada ) beni soguttu : )
tabiki 😁Yaz sonra,merak ettim.
Demek ki odanın bir köşesinde falan yakmalısın enteresan ilk kez duydum.. etkileri azımsanamaz bunu da iyice anlamış oldum 🥰Bende yaratti Nunum.
Herkes farkli tabii.
Tütsüler de kisisel ihtiyaca göre kullanilmali zaten.
ben de ne bulursam yakıyor haldeyim baktım seviyorum bu aralar çeşitlendirmek istedim
evin kimyasal spreylerdense tütsü kokması daha hoş geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 17909
öncesinde de bunları kullanıyordum ama artık kaliteli yapmıyorlar 3 4 ay giderdi şimdi 1 ayda bitiyor![]()
ev sürekli yeni temizlenmiş gibi mi kokuyor hihi severim yumoş kokusunu hiç kullanmadımEkli dosyayı görüntüle 17910
bunu iki ayri odaya takiorum , birisi banyoda..
Yumos kokuyor heryer.. DIS kapiyi acar acmaz miss gibi ; ) son 1 senedir üstüne tanimiorum..
tabi arada evde kokulu mumlar var ..
Yastığa bilemedim lavanta spreyi almıştım onu kullanıyorum okaliptus kış geceleri rahat nefes alımı icin cook iyi buhar makinasında da çok kullanırım
Bunlar fiyasko be.Ekli dosyayı görüntüle 17909
öncesinde de bunları kullanıyordum ama artık kaliteli yapmıyorlar 3 4 ay giderdi şimdi 1 ayda bitiyor![]()
evet artık bende bulamıyorum parayı çöpe atmak gibi bişiybunlarla hic ii tecrübem olmadi , ne kadar cok daha da kalitelisini aldiysam 10 gün sonra CIRT ..
Ay fazina göre de yakiliyor aslinda..ama simdi kafa katistirmayalim bsbsbdbdnDemek ki odanın bir köşesinde falan yakmalısın enteresan ilk kez duydum.. etkileri azımsanamaz bunu da iyice anlamış oldum 🥰
benim geçen başım ağrıyordu bir tane yaktım o kadar rahatladım ki baş ağrım geçti
lavanta bende direkt beynime agri yapior. hic sevemedigim bir koku : ( sen spreayledim deyince , düsüncesiyle geberdim ; )
Direkt yağı ağır gelir sprey hafif yada buharla odaya yayılması iyi geliyo, bu tütsü çubuklarını bende sevemedim yapay bi koku yayıyor doğala en yakın kokuları seviyorum :) hemen alalım sana hemennn
vanilya sprayi al bana ; )
gecen kiz arkadasim ( kokulari sevdigimi bilir ), türkiyeden Beyaz sabun kokusu almis. Allahim bayildimmm ona bittim resmen: ))
acaip temizlik kokuyor ; )) öylede dikkatli kullaniorum ki .
Ben TR ye gittigimde bulamadim ; ) sanirim netten siparis vermek gerekiordu.
O gidince yine aynisindan istemistim : )
ama lavantadan kaciorum : )
bitki tütsülerinden tavsiye ediyorum sirkeli suyla temizlik sonrası yakıcan negatifler dağılsın 😍
burada internet olayı aldı gitti ben hemen hemen herşeyi internetten alır haldeyim bence de ondan bulamamıs olabilirsinvanilya sprayi alalim bana ; )
gecen kiz arkadasim ( kokulari sevdigimi bilir ), türkiyeden Beyaz sabun kokusu almis. Allahim bayildimmm ona bittim resmen: ))
acaip temizlik kokuyor ; )) öylede dikkatli kullaniorum ki .
Ben TR ye gittigimde bulamadim ; ) sanirim netten siparis vermek gerekiordu.
O gidince yine aynisindan istemistim : )
ama lavantadan kaciorum : )
kiz araplarin evi öyle kokuyor : ))) üstlerine baslarina sinmis dolasiorlar etrafta: )))
beyaz sabunda bulusalim biz ölkgh: )
Bende hiç görmemişim bu arada
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.