En güzel turṣuyu nasíl kurarım?
Lahana ve havuç, bilgisi olan varmı? Internet te, bir sürü tarif var.
Lahana ve havuç, bilgisi olan varmı? Internet te, bir sürü tarif var.
Yıka hepsini ideal büyüklüklerde doğra
litre başına tepeleme dolu çorba kaşığı kaya tuzu ekle üzerine
suyu arıtmadan vs kullanırsan güzel olur
Seçin senin sirke veya limon suyu 5 litrelik kaba 1 su bardağı ekle
fermantasyonun daha çabuk olması için 3-5 tane nohut atabilirsin.
Al sanan mis gibi Turşu.
Eklediğin suyun tüm malzemeyi örttüğünden emin olmanı tavsiye ederim. ve kabın içine hava girişi olmamasına özen göster
Ah benim bildiklerim
Kapak ve tursunun arasinda yer kalırsa sıkıntı olmaz ama değil mi?Eklediğin suyun tüm malzemeyi örttüğünden emin olmanı tavsiye ederim. ve kabın içine hava girişi olmamasına özen göster
sıkıntı olmaz yeterki lahana vs suyun dışında kalmasın. tepeye ağır bir şey koyabilirsin taş vs. suyun dışında kalan kısım bozulur kokar Turşunun kalitesini bozar.Kapak ve tursunun arasinda yer kalırsa sıkıntı olmaz ama değil mi?
sıkıntı olmaz yeterki lahana vs suyun dışında kalmasın. tepeye ağır bir şey koyabilirsin taş vs. suyun dışında kalan kısım bozulur kokar Turşunun kalitesini bozar.
komple Turşuyu atmak gelebilir içinden sonra
Bence de en iyisi ben bir pazara çıkayımNe güzel anlatmışsın @Frenk
Ben burda turşu konusunu okurken, bu da WhatsApp'ta gerçekleşen turşu olayı ya jfjxj konunun turşu ile alakası yoktu birden çıktıbu ne anlamadım ben kim kime gidiyor ?
Turşumdan nasıl bir fesatlık çıkardın kfkdNeyse içimi fesatlaştırmıyorum
Sizlere afiyet olsun :)
Wp ta dinliyor olaiblir. instagram sürekli reklam çıkartıyor konuşulan konularda
Ah benim bildiklerim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.