Anlamsızca bostancı sahilinde kayallıklar da çekilmiş bir video da yer alan amca aklıma geldi...Kaytan bıyık hoca sakalı.. Kırışmış yüzler nasırlı eller..
Anlamsızca bostancı sahilinde kayallıklar da çekilmiş bir video da yer alan amca aklıma geldi...Kaytan bıyık hoca sakalı.. Kırışmış yüzler nasırlı eller..
Boşver canısı çok düşünme herkes bulabildiğine erkek bulabildine kadın.. SjsjssjBenim anlamadığım bir mevzu var. Atıyorum erkek cinsiyet değiştiriyor ama gidiyor bir kadınla aşk yaşıyor. Yada tam tersi durumlar oluyor. Mantığını kavrayamıyorum. Bir çeşit bire bir bir eşcinsellik arzusu gibi bir şey sanırım...
Bakış açısı severiz..Memnun bile olması lazım mfkxk yeni bakiş açıları sunduk
Kayalıklarda olmuşAnlamsızca bostancı sahilinde kayallıklar da çekilmiş bir video da yer alan amca aklıma geldi...![]()
O zaman benim dediğime geliyoruz. Nefes möhim..Boşver canısı çok düşünme herkes bulabildiğine erkek bulabildine kadın.. Sjsjssj
Senin hesabını donduruyorum şuan sende derin şeyler var forum bunu kaldırmıyor elveda SjsjssjAnlamsızca bostancı sahilinde kayallıklar da çekilmiş bir video da yer alan amca aklıma geldi...![]()
Olduğuna değil de cidden kayalıklarda olduğuna mı takıldık sert zemin önemli demek kiKayalıklarda olmuş
Valla bize yaşa başa taşa oturulmaz diye öğretildi..Olduğuna değil de cidden kayalıklarda olduğuna mı takıldık sert zemin önemli demek ki![]()
Ayaği kayar düşer günahkar gitmesin bariOlduğuna değil de cidden kayalıklarda olduğuna mı takıldık sert zemin önemli demek ki![]()
Ara o numarayı dalga geç. Dosya numarası iste bakalım sana öyle bi numara verebilecek mi. Geçen bizim iş yerinden bi arkadaşa da bu şekilde mesaj atmışlar da. Bu sıralar bu şekilde dolandırıcılığa başladı millet inanmaHakkınızda icra takibi başlatılacaktır. Lütfen en kısa sürede hukuk ofisimizle iletişime geçiniz . 0(212) 950 07 60 Av. Buse BAŞAK
B273
Bu da kim ya
Ayy hiç uğraşamam gkfj Avukat erkek olsa belki arardım kızlarla işim olmaz benim ya fjdjskAra o numarayı dalga geç. Dosya numarası iste bakalım sana öyle bi numara verebilecek mi. Geçen bizim iş yerinden bi arkadaşa da bu şekilde mesaj atmışlar da. Bu sıralar bu şekilde dolandırıcılığa başladı millet inanma
Ayy hiç uğraşamam gkfj Avukat erkek olsa belki arardım kızlarla işim olmaz benim ya fjdjsk
@SleepleSsS sekreterine çay götürüyor galiba ndnx@SleepleSsS acil gel, sana arkadas bulduk jdjsjs
Lan jdpskdpfmeşs bu ne
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.